Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft 10 kulcs?

Microsoft 10 kulcs?

Figyelt kérdés
tehát annyira zavar a torrentes windowsnál megjelenő felirat, hogy gondolkodtam rajta veszek egy kulcsot hogy eltűnjön. hiába próbáltam eltüntetni youtube viedeókban bemutatott módokon, 1 hét kb és újra előjön, ez miért van? jön rá vmi frissítés vagy csak rájön hogy valami nem stimmel?
2023. márc. 9. 07:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Így van 10. Igazad van. Én se veszem meg a közhasznú munkás 85 ezres fizetésemből miközben sokszor éhezek. Nincs egyetlen ezresem (se még százasom) se erre.
2023. márc. 9. 10:51
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

10+ éve veszek szürkepiaci 2-3 ezer forintos kulcsokat. Legalább 10 gépen használtam már, eddig egyinknél sem volt gond azzal, hogy az EU-ban legálisnak számító újraértékesített szoftverkulcsot használtam.

Természetesen belelehet futni fäszfej mohó eladóba, ha valami utolsó szar ismeretlen oldalon vásárolsz, és beszopsz egy duplikált kulcsot.

Viszont nem ez a jellemző, szóval egy negatív tapasztalat ne minősítse már az egész használt kulcsos piacot.

Ugyanúgy megvan a kockázat minden online vásárlásban, ezért kell normális oldalról megbízható eladóktól venni. A Hardverapró tele van ilyennel.

A másik, hogy 2023-ban torrentes mókolt Windowssal szerencsétlenkedni...hát nem mondok inkább erre semmit.

Kezdjük ott, hogy ingyen letölthető ugyan az az ISO a MS honlapjáról, amit a torrent oldalakon lelkes hobbi "informatikusok" berhelnek.

Tehát ha már netre meg minden másra van pénzetek, és a GYK-n lógtok munkaidőben, akkor nem mondjátok már, hogy egy doboz cigi árába kerülő kulcs megterhelő.

2023. márc. 9. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
12-es maximálisan egyetértek veled.
2023. márc. 9. 12:10
 14/21 anonim ***** válasza:
12-es krvára igazad van! Ezek inkább elcigizik, meg elbsszák a pénzt, de inkább leszedik egy vírussal telerakott torrent oldalról, majd utána itt sírnak! Cégeknél megmaradt kulcsokat 2-3 ezerét szórnak szét szinte mindenhol!
2023. márc. 9. 12:25
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Te sem vagy képben.

1 a torrentes semmiképp nem mókolt, pontosan ugyan az a lemzkép mint az msd oldalán fenn van, csak annyi a külömbség hogy nem kell az M$ oldalának útvesztőjében keresgélned.

2 az aktiválás pedig semmilyen rendszer fájl felülírását nem eredményezi.

"Kezdjük ott, hogy ingyen letölthető ugyan az az ISO a MS honlapjáról, amit a torrent oldalakon lelkes hobbi "informatikusok" berhelnek."

Ezzel csak az előző mondatodat hazudtolod meg.

"lelkes hobbi "informatikusok" berhelnek."

semmit se berhelnek, ellenőrizheted a haskulccsal.

Az emberek több időt töltenek torrent oldalon mint az M$ oldalán.

Képzeld a linux is le-torrentezhető :)

Nem a pénzről szól, ha 1$-rt adnák akkor se venném meg.

Gondolom a Te PC-den egy zeneszámot, filmet se találnék amiért nem fizettél?

Ja, hogy mégis van, akkor fogd be a szádat, és kussolj.

2023. márc. 9. 12:48
 16/21 P.O.C. ***** válasza:
73%

A torretes nem feltétlenül gáz, csak érteni kell hozzá mit szedsz le. A laikusok persze beleszaladnak könnyen mókolt pistike verzióba. A hozzáértők meg megnézik Hash Checkerel mit szednek le.

A MS oldaláról leszedett annyiból rossz, hogy ott csak az alap verziók vannak fent. Ha pl. a Windows 10 -et nézzük, csak az alap 22H2, a torrentről meg már jelenleg a 2023 februári is fent van, vagyis az alap verzió óta megjelent frissítések is benne vannak.

Én mivel nagyon sok gépet telepítek fontos, mert úgy szeretek gépet kiadni a kezeim közül, hogy teljesen le legyen frissítve, ne az ügyfélnél kezdjen el kínlódni (és legalább az esetleges bugok is kiderülhetnek). Így meg magamnak spórolok időt, mert telepítés után gyakorlatilag alig frissít max a defendert.

Normál esetben a frissített verziók csak az MSDN előfizetőknek érhetők el, de hála a torrentenek én is hozzájutok.

2023. márc. 9. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Milyen útvesztőben kell keresgélni te szerencsecsomag? [link]

Ez neked útvesztő?

Konkrétan egy félig funkcionális analfabéta is max 2 perc alatt rájön, hogyan kell létrehozni 4 kattintással a telepítő pendriveot.

Leírom még egyszer: INGYEN BÁRKI LETÖLTEHTI.

Értem én, hogy valakinél vallási alapon működik ez, és foggal körömmel védi a torrent ideológiát. De az érveid (érveitek) kimerül abban, hogy "me' benne van a frissítés és nem kő' letelepíteni"

Szerinted az átlag felhasználók 99%-a foglalkozik azzal, hogy a tiszta telepítés után 1-2 nappal fog csak felkerülni a frissítés? Ez Random Lacinak valóban olyan fontos, akinek kimerül a számtech tudása abban, hogy fortnájtozni meg fészbúkozni fog a gépén?

Random Laci sokkal előbb fog belefutni egy szarrá mókolt torrentes fosba, mivel fogalma sincsen arról hogy mit telepít a gépére.

Nem Linux vallásos, Microsoft fóbiás aggyal kell gondolkozni, hanem az átlag felhasználóéval.

Az átlag pedig minden szempontból ezerszer jobban jár egy 2500 forintos kulccsal, és a hivatalos INGYENES letöltéssel.

"Gondolom a Te PC-den egy zeneszámot, filmet se találnék amiért nem fizettél?

Ja, hogy mégis van, akkor fogd be a szádat, és kussolj."

Több mint 600 játék van a Steam könyvtáramban, hosszú évek óta kizárólag streaming-en nézek filmet, Spotify és youtube prémiumot használok zenehallgatásra. És nem azért mert milliomos vagyok, hanem azért mert nekem megér havi 8-10 ezer forintot. Régen én is warezoltam mindent, csak mivel már dolgozok, nem cigizek, nem iszok, így marad pénzem bőven a saját szórakozásomra.

Az meg hogy ilyen filléres személyeskedő stílusban böfögsz ide valamit, (magadból kiindulva) csak azt bizonyítod, hogy milyen egysíkú begyöpösödött ember vagy.

2023. márc. 9. 13:40
 18/21 P.O.C. ***** válasza:
72%
Igen, ez random Lacira tényleg igaz is. De nem mindenki random Laci, van aki tudja mit csinál. Te meg egyetemlegesen kijelentetetted, hogy torrent ilyen: róósz! Pedig te is csináltad. Kicsit sem álszent.
2023. márc. 9. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18-as 2-3% aki tudja mit csinál! A felhasználók túlnyomó többsége valóban csak felhasználó!
2023. márc. 9. 13:50
 20/21 P.O.C. ***** válasza:
100%
Ezzel nem vitatkozok, valóban így van.
2023. márc. 9. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!