Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Játéknál miért ugrál néha a...

Játéknál miért ugrál néha a textúra?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Problémám a következő farcry6,uncharted,Arma3 akármilyen beállítás mellett is itt ott ugrál a kép, kb ugyan úgy mind a 3 játéknál , elég jó kis laptopról van szó (tudom tudom laptop nem arra van ...dee akkor is :) érdekelne hogy miért teszi ezt Lenovo Legion 5 Ryzen 7 5800H RTX 3070 kártya és 16gb ram , elviekben okés minden , nincs durva melegedés sem , youtubeos teszteket elnézve másnak nincs ilyen gondja , red dead2, Hitam3 pl szépen ilyen gondok nélkül futnak , pl Farcry6 nál is simán 70fps ultrán , videókártya illesztőprogram a windows szerint naprakész ! esetleg valakinek ötelt ? megoldás ? nagyon köszönöm

2023. febr. 16. 23:19
 1/1 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

probald ki akkurol

ha lassabb is lesz de azert hogy ugral e ugyis

ha nem akkor masik toltovel kellene, ugyis ugral e

masik akkuval nemigen tudod kiprobalni...

de lehet alaplapi hibaja: lapi- tap, tolto hiba, de egyeb is

elsonek hardveresek ezek

ellenben rengeteg mas oka is lehet windowsos, szoftveres, driveres (nem csak vga, de azzal is lehet gond attol meg hogy naprakesz)

afterburnerrel monitorozz mindent amit lehet, ne csak a melegedest

mivel latni hogy mi tortenik amikor fps leesik

2023. febr. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!