Zalan2003 kérdése:
SOSSOS Holnap mellékszakképesítési vizsgám lesz word excel, linuxbol a word excel megy, de nem találok linux gyak feladatokat(szit.hu kivételével de az t mar atragtam). Valaki esetleg tud ajánlani valami anyagot angol is jó? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 20:29
1/4 anonim válasza:
Egy nappal a vizsga előtt?
Semmi értelme.
2/4 anonim válasza:
Linux-ban word és excel? Nincs valami zavar a kérdés kiírásában?
3/4 anonim válasza:
#2-nek. Nincs zavar a kérdésben, ezt a vizsgát én is megcsináltam tavaly, gyakorlatilag 2 részből áll, az első részben van word és excel, a másodikban van a linux, és mindkettőre 30 perce van az embernek, de igazából bőven elég rá annyi idő. Nálunk még az is át ment, akinek köze nem volt az egészhez.
4/4 anonim válasza:
"Linuxból".
Ez azért elég tág fogalom. Mit kértek számon? Gondolom a jogosultságokat, csoportok, felhasználók kezelését, ami nem egy bonyolult dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!