Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha nekem a már 2023-ban...

Ha nekem a már 2023-ban elavult Windos 7.-em van,akkor az internetről le tudom ingyen tölteni azt a programot,ami Windos 10.-re frissitti? Vagy fizessek egy csomót a frissitèsèrt?

Figyelt kérdés
Na szóval. Az elavult Windos 7.-esem kell Windos 10.-re frissiteni. Azt hallottam,hogy a neten ingyen le kell tölteni a frissitèst. Vagy ez kamu? Vagy tènyleg komoly tîzezreket kell fizetni PC Szakszervîzbe a Windos frissitèst? Csakis komoly èrtelmes választ várok! A trollok kerüljenek! Minden segîtő választ előre is Köszönöm!
2023. febr. 7. 13:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Mikor a vezérlőpulton megnézten a windows update-et, mit láttál?
2023. febr. 7. 13:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak helyek, ahol komoly 41 eurócentet is elkérenk egy Win10 licenszért!

[link]

(Igen, plusz két euró a kezelési költség, így már majdnem ezer forint egy Win10. Szörnyű.)

2023. febr. 7. 13:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Frissíteni nem érdemes. Inkább tiszta telepítéssel tedd fel a win10-et. A 10 elfogadja a 7 licenszkulcsát. (Ha olvasható még a cetlin)
2023. febr. 7. 13:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Ès egy Windos 10.-es Telepîtèse mennyibe kerül?
2023. febr. 7. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Fél órába.
2023. febr. 7. 13:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha eredeti Windows 7, 8 vagy 8.1-ed van ingyenes a frissítés, a Windows 10 telepítő elfogadja a kódjait. A Microsoft honlapjáról letölthető a media creation kit nevű program amivel vagy egy telepítő pendriveot lehet létrehozni, vagy egy ISO fájlt amit DVD-re tudsz írni. A pendriveról/DVD-ről bootolsz és már telepítheted is. A kód megadása után azonosítja a verziót amire jogosult vagy és azt telepíti. Win 7 Home Basic és Home Premium verziók a Win 10 Home, a Professional és az Ultimate verziók a Pro-ra frissülnek.
2023. febr. 7. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Innen letölthető a lemezkép:

[link]

2023. febr. 7. 13:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jogtiszta (-nak látszik) a 7, akkor a MS oldalán frissítés ezt a gépet, ad egy digitális lic-et egyből. Én így csináltam, tartósan aktivált lett a 10.
2023. febr. 7. 13:47
 9/17 P.O.C. ***** válasza:
98%

"Ha eredeti Windows 7, 8 vagy 8.1-ed van ingyenes a frissítés"

Meg ha nem eredeti akkor is! Csak megjegyzem zárójelbe apró betűvel a margóra.

Hány meg hányszor csináltam már, mindenféle loaderes meg KMS hack -es szar Warez korábbi Windowst Windows 10 -re frissítettem és digitális licencet kapott minden esetben, ami utána tiszta telepítéskor is megmaradt. És utána sem tiltották ezeken soha. Mintha szándékosan engedné a Microsoft, hogy minden milyen áron, de jelen legyen legalább 1 családi gépen a Világban.

2023. febr. 7. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

8< Utána, ha tartósan aktivált, érdemes frissen telepíteni a 10-et...amennyiben szánsz rá időt.

Amúgy lemezkarbantartó/rendszerfájlok törlésénél törölhető a több GB frissítést.

2023. febr. 7. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!