Ha a Total Commanderben átnevezek vagy törlök egy fájlt, vissza lehet vonni a műveletet valahogy?
Ha átnevezted nevezd vissza.
Ha a kukába törölted egy kattintással visszaállíthatod.
Lomtárban a fileok a törlés dátuma szerint sorbarendezhetők, az utoljára törölt az amit keresel.
Átnevezettet hogy találsz meg a tömegben? Úgy hogy (részben) emlékszel rá mire nevezted át. :)
Total Commanderben be lehet kapcsolni a naplózást (Beállítások, Napló fájl). Alapból Temp-be tenné, javaslom tedd máshová. Ha átnevezel egy fájlt az áthelyezésként megjelenik a logban előző és új nevével, pl:
2023.01.13 08:26:17: Áthelyezés: c:\Users\XXX\Downloads\reginev.pdf -> c:\Users\XXX\Downloads\ujnev.pdf
Fúh nagyon szépen köszönöm!!
Először azt hittem nekem nincs ilyen, szóval leírom picit részletesebben ahogy én megtaláltam:
Beállítások/Általános beállítások/Napló fájl/Napló fájl készítését bepipálom, majd módosítottam egy mappanevet, hogy kerüljön valami a naplófájlba
Ezután a Total Commander elérési útvonal mezőjébe beírtam: %TEMP%
Aztán kikerestem ott totalcmd.log-ot és megnyitva azt, az előző mappanév módosítást már valóban naplózta.
Köszönöm szépen mégegyszer mindannyiótoknak, nagyon sokat segítettetek! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!