Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program ami méri...

Van olyan program ami méri hogy hány órát használtam a laptopom?

Figyelt kérdés
szükségem lenne egy olyan programra ami méri hány órát használtam a laptopom illetve lebontaná hogy például egy adott programmal vagy játékkal mennyi időt töltöttem

2022. dec. 23. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van néhány olyan program, amelyek képesek mérni a laptop használatának időtartamát és lebontani azt különböző programokra és játékokra. Néhány ilyen program:

RescueTime: ez a szolgáltatás nyomon követi a laptop használatát és kategóriákba rendezi a tevékenységeket (pl. üzleti, kommunikáció, szórakozás stb.). A RescueTime ingyenes változata elérhető, de van egy prémium verzió is, amely további funkciókat kínál.

ManicTime: ez a program hasonló módon méri a laptop használatát, és lehetővé teszi az időtartam szűrését különböző programokra és dokumentumokra. A ManicTime ingyenesen elérhető, de van egy prémium verzió is, amely további funkciókat kínál.

Time Doctor: ez a szolgáltatás nem csak a laptop használatát méri, hanem segít a munkaidő nyomon követésében is. A Time Doctor különböző árakkal és csomagokkal rendelkezik, attól függően, hogy milyen funkciókat szeretne használni.

Mindegyik program telepíthető a laptopra, és használatukhoz regisztrálni kell egy fiókot. A programok segítségével könnyen megtudhatja, hogy mennyi időt töltött egy adott programmal vagy játékkal, és lehetősége van az időtartamokat grafikusan is megjeleníteni.

2022. dec. 23. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi a cégnél a TimeBro programot használjuk erre a célra, mivel sok ügyfelünk van és az alapján számlázunk nekik, hogy mennyi időt töltött az ő feladatukkal egy-egy alkalmazott. Ez a szoftver csak nekik méri, a vezetés nem látja, aztán a nap végén önbevallásos alapon beírják a központi nyilvántartásba.
2022. dec. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!