Melyik volt az a Chrome kiegészítő amivel külön lapokon külön fiókokkal lehetett bejelentkezni?
Régen volt ilyen hogy pl a gmail-be az egyik lapon az egyik e-mail-el - a másik lapon a másik e-mail-el lehetett bejelentkezni külön-külön. Ez valami kiegészítő volt, csak elfelejtettem a nevét.
Ez tehát olyan mintha 2 böngészőt használnák (csak az nagyon fogja a gépem) és 2 külön gmailes/youtubos felültere lehet vele belépni 1 böngészőn belül 2 különböző lapon.
Ha valaki tudja, annak előre is köszi.
Sessionbox?
Firefoxban konténer a neve, valószínűleg ott is, így rá tudsz keresni (google chrome multi account container).
Hát csak nem simán akarok bejelentkezni a Google Chrome-ba, hanem inkognitó módban. Ha meg úgy belépek egy fiókba, és nyitok egy új lapot akkor ott is automatikusan abba tesz.
Viszont láttam egy havernál egy olyan bővítményt amivel külön lapokon külön fiókokkal lehetett belépni. (Sajnos nem emlékeszem a nevére, az ismerősöm pedig jelenleg nem tudom megkérdezni.) Arra gondoltam talán valaki más is használja ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!