Másnak is ilyen rossz volt a gamepass?
Simán elhiszem, hogy gondod volt, de ez inkább a Microsoft Store-ral összefüggésben szokott kijönni, nem konkrétan a Game Passal (csak az is azon keresztül működik). Legtöbb esetben a kilépsz-belépsz, Windows frissítése és játék törlése/telepítése meg szokta az ilyen gondokat oldani. Amit én gondnak tartok, hogy a Windows nem jelzi a probléma forrását semmivel.
Személyes véleményem, hogy a Reddit azért nem feltétlenül mérvadó ugyanis gyakorlatilag minden terméknek a dedikált fórumát elsősorban két dologra használják az emberek:
1. Nézd mit vettem / mobiltelefonos kép.
2. Elromlott, segítsetek megoldani ingyen vagy olcsóbban.
Amikor nekem egyszer gondom volt GPvel (játék nem akart elindulni / frissülni) akkor lefrissítettem a Windowst kézzel (valamiért le volt maradva jópár összegző frissítéssel). Utána lefrissítettem a telepített programokat az MS Storeból (benne a 3 Xbox játékszolgáltatás appal) és amikor minden végre friss volt számtalan kötelező újraindítás után akkor egyből elindult magától a frissítés és a játék is.
Neked lenni nagyon vicces fogyaték.
Akin egy MS Store képes kifogni, az nemtudom minek erölteti a számítástechnikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!