Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Másnak is ilyen rossz volt a...

Másnak is ilyen rossz volt a gamepass?

Figyelt kérdés
A net tele van ilyen problémákkal küszködő emberekkel mint én. Megvettem a gamepasst PÉNZÉRT és egy fos. Nem lehet lefrissiteni a játékszolgaltatásokat így nem is tudom letölteni a játékokat mert errort dob ki. Neten mar minden fixet megpróbáltam de sehogy se jó. Ha valaki volt hasonló helyzetben hogy oldotta meg?

2022. dec. 21. 01:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Küldj képet a hibáról, nekem sosem volt gondom a game passal
2022. dec. 21. 17:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Mar most lehet jó lesz de csak holnap tudom kideríteni mert sok idő mire letolt a játék. De amúgy reddit tele van ilyen hibákkal ha rá keresel
2022. dec. 21. 17:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok rákeresni, mert nem tudom a hibát pontosan
2022. dec. 21. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, a hiba melyik részére kellene rákeresni? A "küszködő emberek"-re és a "fos"-ra nem ad be releváns találatokat. A hiba egyébként gyaníthatóan abból fakad, hogy gyenge, megbízhatatlan netkapcsolatod van, amit be is ismertél. Másrészt visszamondhatod az előfizetést, azt miért nem tetted meg eddig?
2022. dec. 21. 17:40
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogyha vissza vonom akkor vissza kapnám a pénzem…

[link]

[link]

2022. dec. 21. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
25%

Simán elhiszem, hogy gondod volt, de ez inkább a Microsoft Store-ral összefüggésben szokott kijönni, nem konkrétan a Game Passal (csak az is azon keresztül működik). Legtöbb esetben a kilépsz-belépsz, Windows frissítése és játék törlése/telepítése meg szokta az ilyen gondokat oldani. Amit én gondnak tartok, hogy a Windows nem jelzi a probléma forrását semmivel.

Személyes véleményem, hogy a Reddit azért nem feltétlenül mérvadó ugyanis gyakorlatilag minden terméknek a dedikált fórumát elsősorban két dologra használják az emberek:

1. Nézd mit vettem / mobiltelefonos kép.

2. Elromlott, segítsetek megoldani ingyen vagy olcsóbban.

Amikor nekem egyszer gondom volt GPvel (játék nem akart elindulni / frissülni) akkor lefrissítettem a Windowst kézzel (valamiért le volt maradva jópár összegző frissítéssel). Utána lefrissítettem a telepített programokat az MS Storeból (benne a 3 Xbox játékszolgáltatás appal) és amikor minden végre friss volt számtalan kötelező újraindítás után akkor egyből elindult magától a frissítés és a játék is.

2022. dec. 22. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Neked lenni nagyon vicces fogyaték.

Akin egy MS Store képes kifogni, az nemtudom minek erölteti a számítástechnikát...

2022. dec. 23. 08:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Képzeld el nem az fogott ki rajtam hanem nem akart frissíteni az Ms storeból. Mar megoldódott legalább de amúgy az ilyen alap dolgok hogy kézi Windows Update meg ilyenek meg volt.
2022. dec. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!