Másnak is ilyen rossz volt a gamepass?
Figyelt kérdés
A net tele van ilyen problémákkal küszködő emberekkel mint én. Megvettem a gamepasst PÉNZÉRT és egy fos. Nem lehet lefrissiteni a játékszolgaltatásokat így nem is tudom letölteni a játékokat mert errort dob ki. Neten mar minden fixet megpróbáltam de sehogy se jó. Ha valaki volt hasonló helyzetben hogy oldotta meg?2022. dec. 21. 01:26
1/18 anonim válasza:
Nem tudtam működésre bírni.
Egy hétig próbálkoztam kb mindennel amit google adott, ügyfél-szolgálattal ahol gőzük nem volt aztán visszamondtam.
2/18 anonim válasza:
A hiba nálad van. Évek óta Game Passal játszok és soha nem volt még baj vele.
3/18 A kérdező kommentje:
Aha persze a hiba nálam van meg annal a sok emebernel redditen meg fórumokon. Nem is a programmal á dehogy. Amúgy az 1-est miért pontoztatok le?
2022. dec. 21. 09:04
4/18 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom a problémát azzal hogy elkezdtem letölteni a sea of thievest és ott megkérdezte hogy hova akarom telepíteni melyik meghajtora. Forzanal ezt tegnap nem kérdezte meg de megkerestem hol kell torolni és újra elkezdtem tölteni és mostmár legalább úgy nez ki tolt. Működni fog-e az jó kérdés de remelem
2022. dec. 21. 09:20
5/18 anonim válasza:
Input laggos alapbol is .. a stream minosege jo net mele5t is egy fos.
6/18 A kérdező kommentje:
Milyen stream? Ha gépről játszod gondolom nincs ilyen. A felhő alapú streaming az meg ilyen
2022. dec. 21. 17:08
7/18 anonim válasza:
Ha nálam nincs hiba és ismerőseimnél sem, akkor mit gondolsz kinél lehet a hiba? Nyilván nálam... Ja, nem.
8/18 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy tűnik jó de meg nem jatszottam a játékkal úgyhogy hátha. Holnap kiderül
2022. dec. 21. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!