Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Képekből video készítés?

Képekből video készítés?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan fényképnézegető program a gépemen(alapból, nem letöltve), ami felajánlotta azt az opciót, hogy "video készítés". Egyszerű volt, zenét is tehettem alá, be lehetett állítani a képek idejét, színét, mozgását (közelített, távolított). 2018-tól minden karácsonykor csináltam egyet a családnak. Gondolom a szokásos frissítéseknél elvesztettem ezt a verziót, mert már nem találok ilyen lehetőséget. Nézelődtem letölthető programok után, de nincs magyar nyelvű. Ráadásul nem is vagyok profi. Tud valaki segíteni egy boomernek,hogy idén is legyen egy karácsonyos videóm az idei képekből?

#fénykép nézegető program #egyszerű videó készítés képekből
2022. dec. 19. 03:54
 1/5 anonim ***** válasza:

slideshow...erre kell keresni

[link]

2022. dec. 19. 05:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet valósítani, de nem kell ehhez messzire menni, a Microsoft office rendelkezik egy power point nevü prezentációs programmal, ami éppen arra(is) készült, mint amire te vágysz.
2022. dec. 19. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Utoljára Ashampoo Burning Studoval csináltam jó régen, talán 9-es verzióval. De 15-ös, 16-os , 20-as biztos tud ilyet, mellesleg jó kis író-grabber program.

Ha nincs más megoldásod szólj, és átküldöm priv-ba.

2022. dec. 19. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
2. 2007-es Power pointom van, de jó az ötlet, köszi szépen
2022. dec. 20. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as, ha nem sikerül a power pointos, akkor jelentkezem, neked is köszi!
2022. dec. 20. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!