Milyen programok és böngésző kiegészítők vannak, amik csak a megadott oldalakat töltik be?
Figyelt kérdés
Olyat nagyon sokat találtam, ami letiltja a megadott oldalakat, de olyan nincsen, ami csak azokat nyitja meg, ami az általam megadott listán van?2022. dec. 14. 20:38
1/2 anonim válasza:
Pedig jómúltkor néztem és van whitelist-es
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is megtaláltam. Elvileg a SimpleBlockernek van whitelist funkciója, de nálam befagy minden.
Viszont most találtam egy olyan megoldást, hogy a LeechBlock tud olyat, hogy tiltja az összes .hu vagy .com végződéseket és hozzá lehet rendelni kivételt, mondjuk hogy a gyakorikerdesek.hu-t.
Így zseniálisan működik nálam.
Amúgy köszi a választ, valószínűleg a whitelistes megoldás is jó, mert eléggé sok helyen írták, meg elég szépen felpontozták, de az nálam valamiért nem megy, azért maradok a LeechBlocknál.
Amúgy azért kellett mert utálom, amikor netről olvasok és mindig elkalandozok. Így meg ugye nem engedi. :)
2022. dec. 14. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!