Rendeltem használt PC-t, de nincs rajta a Win10, és én nem tudom hogy kell telepíteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valami Windows matrica lesz hozzá az mi???2022. dec. 7. 21:44
1/10 A kérdező kommentje:
Win coa matrica
2022. dec. 7. 21:45
2/10 anonim válasza:
Google: win coa, első találata
Leírják, hogy az mi. Miért nem keresel?
Ha tényleg nincs rajta rendszer, akkor letöltöd a Microsoft oldaláról, és követed bármelyik rendszertelepítős videóban bemutatott lépéseket, végig megmutatják.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Op.rendszer telepítéséhez nem kell matrica.
A matrica, ha van is rajta, az csak az aktiválásnál segít rajtad, ha van rajta aktiváló kulcs.
5/10 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor meg tudod csinálni.
Ha lány vagy hívd át a szomszéd fiút hogy segítsen. Még ma! 😉
6/10 anonim válasza:
Megértőbb legyél már egy picit.
Láttam már olyat, hogy a feleség cserélte a tömítést a csapban, és még Ő is tapétázott.
7/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy ki kihez megy át. De azonos neműhöz reggelig már nem mennék át. :)
- "Csak ezt a pendriveot akartam bedugni..."
8/10 anonim válasza:
A telepítőt kell elindítani külön pendrivról, vagy dvd-ről.
9/10 Thunderfairy válasza:
Nem nehéz a telepités. Követni kell a telepitő utasitásait.
10/10 anonim válasza:
Csak rendszert kell rá tenned, de a megfogalmazásodból ítélve azt látom hogy nem nagyon értesz hozzá, ezért hívj ismerőst aki tudja a dolgát vagy vidd szerelőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!