üdv! Vettem egy használt laptopot - Linux mint van rajta- szeretném leszedni és egy W7-et telepíteni - rá valaki letudná írni miként tudom megtenni? W7 telepítőm van de hiába állítom a bootolást ugyan felpörgeti a lemezt de csak a Linux indul.
- Letöltöd a linuxon a UNetbootin nevezetű programot a szoftverközpontból.
- Letöltöd a Windows 7-es .iso fájlt.
- Fogod a pendrive-ot és csatlakoztatod.
- A elindítod a UNetbootin nevezetű programot, amelyet letöltöttél a szoftverközpontból. Ott a csatlakoztatott pendrive-ot már automatikusan felismerte, most már csak be kell tallóznod a Windows 7-es .iso fájlt, amelyet letöltöttél, majd elindítod a programot.
- Van egy bootolható Windows 7-tel rendelkező pendrive-od, tehát újraindítod a számítógépet.
- nyomsz egy F12-t, megjelenik a boot menü, amely több szekcióból áll. Itt állítod be, hogy a számítógép honnan bootoljon. Természetesen neked a pendrive-ról kell bootolnod, tehát kiválasztod az USB eszközt. Ha nem jelenik meg a listán, akkor a bios-ban be tudod állítani, hogy jelenjen meg, mert előfordulhat, hogy alapértelmezettként ki van kapcsolva.
- Miután kiválasztottad, elindul a telepítő.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!