Van olyan alkalmazás okostelefonra, amely a zenéket átalakítja 963 Hz-esre? Amennyiben igen, mi a neve és honnan lehet megszerezni?
Szintet léptünk? Most jön a személyeskedő ki a hülyébb vetélkedő rész?
"...semmit nem értesz a zenéhez."
Megeshet. De elfelejtetted megfelelően, érvekkel alátámasztani az állításodat.
"De egyszerűen a kérdésre kellett volna válaszolni."
Annak feltétele a kérdés értelmessége. Én nem láttam értelmét annak hogy egy zene ennyi vagy annyi hertzes. Ezért tettem fel a kérdéseimet.
"Kíváncsi vagyok, hogy úgy milyen lenne egy-egy zenemű."
Hogy?
Mindig elmagyaráztam, de te nem érted. Hiába írod, hogy nem magyaráztam el, mivel elmagyaráztam.
Feleslegesen írkáltál ide.
Ha nem érted, hogy miről van szó, azért nem én vagyok a felelős!
Olvasd újra, hátha megérted.
Nem az a hamis, ha minden egy adott hanghoz van hangolva, hanem az, ha pl van az adott hang és az vki nem tudja visszaénekelni vagy az adott hanggal nem harmonizál a dallam!
Tehát az nem lenne hamis, ha minden a 963 Hz-hez lenne hangolva!!!
De ha ennyire nem értesz az egészhez, miért szólsz be?! Mivel már korábban elkezdted a beszólogattást.
Mivel sokadjára bebizonyítottad az inkompetenciádat, jó lenne, ha leállnál. Érdemben kéne hozzászólni.
PC-re biztos van. Egyszerű művelet.
"Ha nem érted, hogy miről van szó, azért nem én vagyok a felelős!"
Az nem biztos.
Én úgy látom másnak sem teljesen világos mit is szeretnél. Csak ők nem kérdezgetnek. Én meg érdeklődöm és emiatt én vagyok a köcsög... :)
"Nem az a hamis, ha minden egy adott hanghoz van hangolva"
Egyszer nem írtam olyat hogy az a hamis!
"De ha ennyire nem értesz az egészhez..."
Hagyjuk ezt a mihez nem értek dolgot. Mutasd meg hogy te értesz hozzá!
Én nem szóltam be neked egyszer sem. Normális hangnemben kérdeztelek.
Te már nem normális hangnemben támadsz.
Szóval melyik hangot szeretnéd hogy 963Hz frekvenciával szóljon?
Most már hazudsz is.
Írtad: "Ha ilyen hanghoz hangolsz egy hangszert az szerintem borzalmasan hamis lesz."
Feleslegesen írsz ide. Nem értesz hozzá. Végig próbáltam elmagyarázni normálisan. Te kezdettől beszólogattál.
Nem írok neked többet.
Ha fel akarod fogni, hogy miről van szó, akkor olvasd el, amik már le vannak írva.
Azt még nyugodtan abbahagyhatod, hogy te állítólagosan normális hangnemben kommunikáltál.
Mindenesetre az biztos, hogy több hozzászólásodra nem reagálok.
"Most már hazudsz is."
Nehézséget okoz egy egyszerű mondat értelmezése?
Ezt írtad te:
Ezt meg én:
Majd azt hogy nem írtam olyat hogy minden egy hanghoz van hangolva.
Azt amit olvasva mögé gondolsz azt nem én írtam oda. Te gondolod.
Tehát hátha így már hajlandó vagy válaszolni (már ha tudsz persze):
Fogja a bácsi a gitárját, elkezdi pengetni A hangon, miközben hallgat egy 440Hz-es sípot vagy hangvillát vagy műszert (mindegy). És a hangszert beállítja ugyanannyira.
Nem így megy?
Hogy nézne ki ez pontosan 963 Hz esetén?
Szóval mit kezdünk azzal a 963 Hz frekvenciával azt nem vágom. Mert hogy mit kezdünk a 440Hz-el azt értem. Hol a párhuzam? vagy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!