Van olyan alkalmazás okostelefonra, amely a zenéket átalakítja 963 Hz-esre? Amennyiben igen, mi a neve és honnan lehet megszerezni?
Direkt körülírtam, hogy mit keresek, ha abból nem értetted meg, akkor a hiba nem az én készülékemben van...
Megadtam a másik program nevét, annyi lett volna, hogy letöltöd és meghallgatod, hogy mit csinál.
"ha abból nem értetted meg, akkor a hiba nem az én készülékemben van..."
Csak ugyanazt ismételgeted, hogy 963Hz-es zene.
Attól tartok nem vagy teljesen tisztában a "frekvencia" fizikai fogalmával.
Ez önmagában véve még nem lenne baj, csak ha észt akarsz osztani vele kapcsolatban.
Amiket írtál azok zöldségnek tűnnek, azért kérdeztem mi az a 963 Hz-es zene. Hátha sikerül közelebb kerülni a témához.
"...annyi lett volna, hogy letöltöd és meghallgatod, hogy mit csinál."
Elnézést, csak olyan programokat töltök le amiknek szükségét érzem. A kérdésed témája egyelőre nem támasztotta fel bennem ezt az igényt.
De ez még változhat is.
Példa: adott egy pianínó. Be lehet állítani az egészet, hogy ha például az A hang 440 Hz, akkor az összes többi billentyű/húr ahhoz legyen hangolva. Ugyanígy lehet pl a 432-re. Ha az A megvan, ahhoz állítjuk az egészet.
Vannak hangvillák, amelyek pl 440 Hz-esek, mások 432-esek, stb.
Az egész hangszert be lehet állítani, hogy melyikre legyen harmonizálva.
Gondolom, ugyanígy a gitárokkal, stb.
És az megvan, hogy 963 az több, mint egy oktávval magasabb?
Mióta szereted a denevérzenét?
"A hang 440 Hz, akkor az összes többi billentyű/húr ahhoz legyen hangolva"
Ez ok. De az a normál zenei A hang.
963Hz nem zenei hang. Most nem is az érdekes hogy nem A hang, hanem hogy másik se.
Ha ilyen hanghoz hangolsz egy hangszert az szerintem borzalmasan hamis lesz.
Itt egy példa:
Tehát nem egy színuszhangról, hanem komplett hangolásról van szó!!!
Tudom, melyik a 963 Hz. De egyszerűen a kérdésre kellett volna válaszolni. Kíváncsi vagyok, hogy úgy milyen lenne egy-egy zenemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!