Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számítógépen sem a google,...

Számítógépen sem a google, sem pedig az edge böngésźőt egyik óráról a másikra nem tudom megnyitni.Internet van.Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:

El sem indul maga a program? Gép újraindítás megvolt? Hibaüzenet vagy bármi?

Ha nem megy telepítsd újra a Chrome-ot.

2022. dec. 5. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
El sem indul,újra indítva, hiba üzenet nincs.Akkor marad az újra telepítés. Azt hogy kezdjem, mert nincs böngészőm?
2022. dec. 5. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is keresd ki a Chrome-ot a telepített programok közül és töröld le.

Nem tudom melyik Windows-t használod. Windows 10 alatt Gépház > Alkalmazások > Google Chrome -ra rákattintasz és alatta megjelenik, hogy "Eltávolítás". Gondolom Win11 alatt is hasonló.

És mivel nincs működő böngésződ, ahonnan letölthetnéd a telepítőfájlt, így muszáj lesz megpróbálni PowerShellből.

Start menüben keresd ki a PowerShellt, indítsd el, majd írd be:

winget install Google.Chrome

2022. dec. 5. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:

beszedtél valami vírust

futtass víruskeresést

2022. dec. 6. 09:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lettem okosabb.Goole chrome ujra telepítve,csak keres és nem imdul. 5-6 perc kell mire betölt a gép.Nem tudom hogyan tovább.
2022. dec. 6. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak a böngésző ilyen lassú vagy az egész gép? Mert ha az egész rendszer ilyen akkor lehet, hogy tényleg beszedett a gép valamit, amit nem kellett volna. Víruskeresés tényleg hasznos lehet. Ha az sem használ, akkor Windows újratelepítés.
2022. dec. 6. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Tettem egy ujabb kisérletet: csökkentett üzemmódban csodálatosan indul a google chrome, az edge és a firefox is.
2022. dec. 7. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!