Hogy tudom így kibontani a tömörített mappát?
Figyelt kérdés
A következő a problémám. Zelöltöttem egy zip fájlt, és meg szerettem volna nézni, hogy mit tartalmaz anélkül, hogy kibontom. Ilyenkor ugye a fájlkezelő jelenne meg. Nem tudtam megnyitni, mert feldobta az ablakot, hogy melyik programmal szeretném megnyitni. Rákattintottam az egyikre, de benne volt a pipa, hogy mindig az a program nyissa meg az ilyen típusú fájlokat. Hogy tudom ezt visszaállítani? Mert így kibontani se tudom, csak az a 8 programot (word adobe acrobat paint meg ilyenek) dobja fel mint lehetőség, és nyilván egyik sem fog tudni értelmezni egy amúgy zip fájlt.2022. dec. 5. 20:43
1/2 anonim válasza:
Ha nincs archívumkezelő program telepítve, érdemes letölteni egyet és megadni alapértelmezett programként. Pl. 7zip kezeli, és ingyenes, és eleve szükséged lesz rá hogy különböző archívum formátumokat meg tudj nyitni (elvileg a .zip-et natívan kezeli a Windows-t, de a többit már nem, és a .rar elterjedtebb).
2/2 CspCsj válasza:
Windows rendszer?
ZIP fájlon jobbegérgomb > Társítás > További alkalmazások > Fájlkezelő
(és pipáld ki, hogy mindig a kiválasztott programmal nyissa meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!