Tudnátok egy olyan ingyenes képszerkesztőt mondani, ahol screenshootokat tudok egymáshoz illeszteni? Lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Szóval, van egy játék, amiben screen shotokat csinálnék egy pályáról, mert nincs opció arra, hogy egyben lementse az ember képként, de nem látszódik az egész a kijelzőn, így 8-10 screen shootot kell csinálnom róla és ezeket szeretném utólag egymáshoz/egymásra illeszteni. Tudom, ez egy gyakorlott embernek nagyon egyszerű, de én sosem csináltam ilyet és ezért kellene segítség, hogy mivel tudnám megcsinálni. Vagy esetleg paintben is meg tudom?2022. dec. 2. 12:29
11/11 anonim válasza:
Picasa képkollázs készítés is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!