Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok egy olyan ingyenes...

Tudnátok egy olyan ingyenes képszerkesztőt mondani, ahol screenshootokat tudok egymáshoz illeszteni? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
Szóval, van egy játék, amiben screen shotokat csinálnék egy pályáról, mert nincs opció arra, hogy egyben lementse az ember képként, de nem látszódik az egész a kijelzőn, így 8-10 screen shootot kell csinálnom róla és ezeket szeretném utólag egymáshoz/egymásra illeszteni. Tudom, ez egy gyakorlott embernek nagyon egyszerű, de én sosem csináltam ilyet és ezért kellene segítség, hogy mivel tudnám megcsinálni. Vagy esetleg paintben is meg tudom?

2022. dec. 2. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

PAINT!

Csak meg kell nyitni többet és azt amiben össze rakod a képet, annak a lapméretét felállítani akkora méretűre, hogy el tudjon normális minőségben egymás mellett a többi kép. Egyszerűbb megoldás nincsen és egyszerűbb program sem kb.

2022. dec. 2. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Paint.

De akár Word-ben is meglehet, kép beillesztéssel.

2022. dec. 2. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
3D játékokban (pl fps) készült képernyőmentések már nem rakhatók egymás mellé. Mert nem stimmel a perspektíva ha arrébb mész bennük. Ez legfeljebb 2D játékokban működik.
2022. dec. 2. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:

3-as

Ezt nem értem.

Miért ne rakhatnék egymás mellé más perspektívájú mentett állóképeket? Nem összefűzöm őket, hanem egymás mellé rakom mint egy fényképalbumban.

2022. dec. 2. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Az Irfanview is tud panorámaképeket készíteni sok képből.

>Image > Create panorama image

2022. dec. 2. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
windows paint
2022. dec. 2. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4/

Egymás mellé rakáshoz semmilyen képszerkersző nem kell. Csak bedobálod őket egy könyvtárba vagy wordbe.

Képszerkesztő akkor kell ha egy képnek kéne hogy látszódjon az eredmény. Ilyen az egy helyről készített fotósorozat ami körpanorámá később összefűzhető. Mert nem mozdult el, azonos a perspektíva.

2022. dec. 2. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es

Értem, de szerintem a kérdező nem ilyesmit akar, hanem inkább egy idővonalat, mint amilyent videókból is szoktak csinálni és amin át lehet tekinteni a történéseket.

2022. dec. 2. 16:05
 9/11 NTBS ***** válasza:
100%
Paint.
2022. dec. 2. 16:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Egy nagy, egész képet szeretnék sok screen shootból úgy, hogy nem szimplán egymás mellé helyezem őket, mert a méretük is változik ilyen-olyan okokból. Nem lehet máshogy megoldaniy tehát szét/össze kell húzzam egyik másik képet és nem tudnám pont úgy lementeni a képernyőt, hogy passzoljon, tehát ráfedéssel kell odaillesszem, nem simán mellé. De akkor painttel megpróbálom majd. :)

Köszönöm a segítségeket és remélem azért nagyjából normálisan sikerült megfogalmaznom, hogy mit szeretnék.

2022. dec. 2. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!