Hogyan lehet egy ablakban futó szoftvert teljes képernyőn futtatni?
Nem tudom, hogy ugyanarra gondolsz-e, mint amit javasolni fogok (mert nálam nincs betűtípus állítás).
Jobb katt az alkalmazáson pl. a start menüben, majd több, fájl helyének megnyitása, itt jobb katt a fájlon (ami egy parancsikon), tulajdonságok. Itt a futtatás alatt választ ki a maximimalizáltat.
Ha esetleg nem pont így hívják az opciókat az azért van, mert nekem angol windows-om van és gyorsan lefordítottam őket magyarra
Ha ez se segít, esetleg megpróbálhatod windows XD kompatibilitási módban futtani, amit ugyanúgy a parancsikon tulajdonságainál tudsz, a kompatibilitás tabon: be pipálod, hogy kompat. módban fusson és választ ki a windows xp-t, ha van olyan opció. Ha nincs, akkor esetleg vistát lehet megpróbálni
"A Windows XP támogatja a teljes képernyőt, de a Windows 7 és a 10 sem engedi teljes képernyőn futtatni."
Mert a Microsoftnál a "fejlesztés" nagyon gyakran funkciók elvételét jelenti.
Amiket tehetsz:
- Sok program támogatja a "teljes méretet". Igaz, ez nem ugyanaz, mint a teljes képernyős mód, de kicsit trüükközve abetűméretekkel hasonló tud lenni.
- XP-t használsz.
- Virtualboxban használsz XP-t. (Nem olyan nehéz ám, ha van egy kissél hozzáértőbb ismerősöd, kb. fél óra beállítani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!