Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy ablakban...

Hogyan lehet egy ablakban futó szoftvert teljes képernyőn futtatni?

Figyelt kérdés
Próbáltam már a jobb egér-> tulajdonságok->elrendezés-nél a betűtípust és méretet változtatni, de így sem lesz teljes képernyőn. A Windows XP támogatja a teljes képernyőt, de a Windows 7 és a 10 sem engedi teljes képernyőn futtatni. Azért lenne jó, mert egész nap használom és zavaró, hogy ablakban jelenik meg. Esetleg valami segédprogram létezik, amivel megoldható? A virtuális op. rendszerről hallottam, de elég bonyolultnak tűnik.
2022. dec. 1. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ugyanarra gondolsz-e, mint amit javasolni fogok (mert nálam nincs betűtípus állítás).

Jobb katt az alkalmazáson pl. a start menüben, majd több, fájl helyének megnyitása, itt jobb katt a fájlon (ami egy parancsikon), tulajdonságok. Itt a futtatás alatt választ ki a maximimalizáltat.

Ha esetleg nem pont így hívják az opciókat az azért van, mert nekem angol windows-om van és gyorsan lefordítottam őket magyarra

Ha ez se segít, esetleg megpróbálhatod windows XD kompatibilitási módban futtani, amit ugyanúgy a parancsikon tulajdonságainál tudsz, a kompatibilitás tabon: be pipálod, hogy kompat. módban fusson és választ ki a windows xp-t, ha van olyan opció. Ha nincs, akkor esetleg vistát lehet megpróbálni

2022. dec. 2. 02:16
 2/8 anonim ***** válasza:

"A Windows XP támogatja a teljes képernyőt, de a Windows 7 és a 10 sem engedi teljes képernyőn futtatni."

Mert a Microsoftnál a "fejlesztés" nagyon gyakran funkciók elvételét jelenti.

Amiket tehetsz:

- Sok program támogatja a "teljes méretet". Igaz, ez nem ugyanaz, mint a teljes képernyős mód, de kicsit trüükközve abetűméretekkel hasonló tud lenni.

- XP-t használsz.

- Virtualboxban használsz XP-t. (Nem olyan nehéz ám, ha van egy kissél hozzáértőbb ismerősöd, kb. fél óra beállítani.)

2022. dec. 2. 03:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alt+Enter
2022. dec. 2. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam minden fps játék támogatja win10-en a teljes képernyős módot. Nálad nem?
2022. dec. 6. 16:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem játékról van szó. Ez egy raktárprogram, ami még ilyen régi, DOS-os stílusú és gondolom ezért nincs újabb gépeken lehetőség a teljes képernyőre. Az XP-t meg nem ajánlják, mert akkor valószínű, hogy nem vállal a cég felelőséget, ha valami gond lenne...
2022. dec. 6. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha DOS-on fut, akkor megpróbálhatod dosbox-ból futtatni. Ott van lehetőség az egész dosbox ablakot teljes képernyősre konfigurálni
2022. dec. 6. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Ehhez nemigazán értek, de megpróbálom. Fut Windows-on a program, de dos- rendszerű, talán sikerül
2022. dec. 6. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha fut windowson, akkor gyanús, hogy dosbox-ban nem fog mondjuk
2022. dec. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!