Miért nem tudom futtatni a letöltött programot?
Szedtem le a tanulóknak ingyenes 2013-as office csomagot, letöltöttem a futtatandó fájlt, de amikor meg akarom nyitni csak kihozza azt az ablakot, ahol meg kell nyomni, hogy futtatni akarom, aztán bejön, hogy megengedem-e a változásokat a gépemen, de ezután semmi. Nem tölt semmit, pedig már rengetegszer próbáltam. Leszedtem újra, újraindítottam a gépet, de nem tudom futtatni, viszont a régi office csomagomat nem tudom használni, mert elkezdi újra telepíteni, amihez telepítési lemezt kér, azom viszont nincsen.
Lemezről lett a régi telepítve, de nem én csináltam, így viszont most nincsen office-om.
Gondoltam arra, hogy esetleg nem kompatibilis a windows7-tel, de azt olvastam, hogy elvileg az.
Feladatkezelőben nézd meg, hogy indítás után fut tovább, csak nem csinál semmit, vagy azonnal kilép az a bizonyos exe. Bár nem vagyok otthon a microsoft programcsomagjaiban, de a többséget nem exe, hanem iso formátumban teszi közzé, ami egy teljes programcsomag, nem csak 1-1 program.
Miért nem használsz egy régebbit, amivel nincs ilyen gond, vagy kéred meg azt, aki annó neked telepített, hogy ismételje meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!