W10 op. rendszernél, hol lehet beállítani a "virtuális memória" méretét?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 16:51
11/18 anonim válasza:
Engem pl. totál nem zavarna hogy bukok akár 64GB-ot a TB-os SSD-ből, mivel az előzőn se telt be az 500GB-os. Munkára használom ugyanis. Ellenben ne irkáljon ki semmit ha nem muszáj.
12/18 anonim válasza:
Alapból nem irkál ki semmit ha nem muszáj. Akkor se ha be van kapcsolva a lapozófile.
13/18 anonim válasza:
Ha ki van kapcsolva, akkor meg garantáltan nem :)
14/18 anonim válasza:
De szüksége van rá.
Tudom te vagy okoska és mindent jobban tudsz, de...
15/18 anonim válasza:
Ha szüksége van rá, akkor mi a tökömért lehet kikapcsolni? :D
16/18 Alex Fly válasza:
@11: felesleges akkora. 1 GB bőven elég -ha a minimális és maximális méretének is ezt adod meg, akkor egyszer létrehozza és többet nem is nyúl hozzá.
17/18 anonim válasza:
0 is bőven elég a 64GB RAM mellett, még nem láttam rá ellenérvet azon kívül, hogy majd számít rá a Windows és nem indul el az X program. Évek óta nincs page fájlom.
18/18 anonim válasza:
Kérdező, nem kell minden meghajtóra virtuális memóriát beállítani, elég csak a rendszer meghajtóra amin a Windows is van. A mai gépeken ez általában egy gyors SSD meghajtó, és ez a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen a géped. Az adat tárolásra használt HDD-k-re nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!