Meg lehet változtatni a skype nevünket? És ha igen, hogyan?
Már ne is haragudjatok,de nagyon értetlenek vagytok... A kérdező NEM arra kiváncsi,h hogyan tudja megváltoztatni a TELJES nevét,hanem a SKYPE nevére,vagyis a NICK nevére kíváncsi! Minek írkáltok be hülyeségeket,ha nem tudjátok,h mi mit jelent??? Ha nem értesz hozzá,maradj csendben! Nem,nem ugyanaz a kettő!!!
Kedves kérdező:
Sajnos nem lehet azt megváltoztatni! Én is megpróbáltam már mindent,de csak úgy lehet,ha kitörlöd az egész profilt,és új névvel regisztrálsz be! Ezzel is csak az a gáz,h ha szeretnél valami más stílusú nick nevet,akkor meg nem enged vele beregisztrálni... :( Nekem is ez a "bajom"... :(
Kicsit furán megfogalmazott cím, de talán aki magyar oldalak között keresgél az idetalál :)
Zárjuk be a Skype-ot majd nyissunk egy sajátgépet. A fejlécbe írj be ezt: C:\Users\(my-username)\AppData\Roaming\Skype
Értelemszerűen a (my-username) helyére az általunk megadott nevet írjuk.
A kapott mappában azt a mappát kell törölni aminek a neve a bejelentkezési nevünk és készen is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!