The Sims 2. játékom van, nagyon szeretek vele játszani, teljesen kikapcsol. Ma reggel óta ha elakarom indítani a játékot, nem indul el, ez a kép jelenik meg . ( ( alulra bemásolom a linket) Majd ha leokézom nem történik semmi. Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap este még semmi baja nem volt, meg előtte sem, mindennap játszottam vele de most nem indul el. Már kezdek kiakadni, annyi munkám van a játékban hogy ha most újra kell telepítenem a játékot akkor eret vágok magamon .(( Egyébként a Jó utat kiegészítőig van feltelepítve sorrendben, és 3,75 gigányi letöltés van rajta (régebben 5 gigával futott és még úgyis ment!) Mit tegyek? Ugye nem kell újratelepítenem?
A kép ami megjelenik: [link]
2008. dec. 25. 10:31
2/3 anonim válasza:
Hát figyelj én arra gondolok hogy nincs elég hely a gépen hogy hibátlanúl fusson vagy valamit elállítottál szerintem írd ki cd-re és arról tedd fel mert már abban benne lessznek azok a bővítmények amiket beletettél!És ha a cd-ről is ezt fogja kiírni akkor 100% hogy valamit elállítottál ha jó volt gondold végig miket csináltál állítottál és állítsd vissza alapértelmezettre!De vmi nem stimmel az biztos és csinálj helyet a játéknak ha ezek után sem indúl akkor írj és találunk rá vmi megoldást egyenlőre ezt csiáld meg mert nekem is volt ehez hasonló problémám én a GTA SAN ANDREAS-t szerkesztem bővítem de nekem is kiírta már ezt de kiítram a bővítményeimmel eggyütt a játékot és cd-ről újra insstalláltam a játékot és utánna jó volt de a régit addig ne töröld ki addig még a cd-ről sem teszi fel vagy ezt írja ki!Sok Sikert És KELLEMES KARÁcSONYT
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire gondolsz! Én mindent CD-ről tettem fel. A Sims-et, a kiegészítőit is, és a netes letöltéseket is CD-re kiírt állományból telepítettem rá. A C meghajtón amin rajta van a játék, majdnem 100 giga szabad helyem van még. Tegnap este még ment a játék azóta semmit nem állítottam el rajta! De ma reggel már nem indult el!
2008. dec. 25. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!