Ki milyen lejátszót használ a számítógépen filmnézéshez?
Filmekhez a legújabb VLC-t tartom a legjobbnak. Képekhez az ACDSEE-t szeretem használni. Számítógépen lévő zenék telefonon vagy wifi-s MP3 lejátszón történő lejátszásához a Media Player 11-et használom.
De van vagy tízféle a gépemen, és váltogatom, kísérletezek vele, mihez melyiket a legkényelmesebb használni.
Megkérdezhetném a tisztelt fórumozó közönséget, hogy a #5-ös hozzászólásom - melyben hasonló a javaslatokat (VLC, K-Lite) adtam (ráadásul a programok hivatalos oldalait belinkelve), mint a hozzászólók többsége - miért is lett lepontozva?
Észszerű választ nem várok rá, mert ezt nem is lehet elvárni (pláne nem a lepontozóktól, hisz a hozzászólásra érdemlegesen nem válaszoltak), de érdekelne.
PotPlayer
Sokat próbáltam, ez vált be. Van sok feature (például automatikus felirat letöltés ha nem lenne hozzá felirat, rendes HDR kezelés) amit máshol nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!