Asassin's creed játékokból melyik a legszebb legjobb rész szerintetek?
A nagyon újakkal nem játszottam még.
Nekem a nagy kedvenc a Black Flag volt, amivel szívesen hajókáztam csak úgy. A többi AC játékkal, amit játszottam csak a story miatt toltam.
Grafikát nem lenne fair írnom, miközben az újakkal annyira nem vagyok tisztában.
Ha grafikát mint minőséget nézzük akkor Valhalla természetesen, ha meg úgymond esztétikailag vagy miként fogalmazzam akkor már sokkal inkább az egyedi vélemények fognak dönteni, hogy kinek melyik környezet hangulata jön át a legjobban.
Amúgy kedvenc rész tekintetében nekem pl a Syndicate van a dobogón, mégpedig mert imádom a viktoriánus kort.
Második-harmadik helyre a Black Flag és az Origins kerül, de itt is a fő oka a döntésnek mert a hangulatuk annyira jól átjött, illetve alapból is kedvelem a kalózos és az egyiptomi környezetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!