Most, hogy az "utcakép" alkalmazás megszűnt, milyen App-al készíthetek 360-os képeket?
".. váltsanak a Google Térképre vagy az Utcakép Stúdióra."
Meg kell nézni melyikkel megy könnyebben..
#1-es voltam..
Mivan? Már ezt is tönkreteszik???? Óóóóhogyrohaggyanakmeg!!!!
Rengeteg 360-as képet készítettem... Most akkor már ezt sem lehet, feltenni, csak videókat spéci kamerával? Komolyan mondom öngyilkos leszek.
Én is azt olvastam, hogy március 1. Ennek ellenére a héten már nem tudtam az appot elindítani. Szerettem volna egy gömbpanorámát csinálni és feltölteni. Kb egy hete még ment.
".. váltsanak a Google Térképre vagy az Utcakép Stúdióra." ezt kaptam én is a képembe. De ezzel nem sok mindet tudtam kezdeni.
Nekem március 21-et írt. Lehet mindenkinek más.
És nem! Nem jó! Az utcakép appban ott volt minden egyben. Tudja importálni a 360-as kamera képeit is, bármivel csináltam.
Most meg csináljam meg a képet valami appal ami még csak el sem érhető iPhonera, aztán a google térképek appban keresgessem ki a többi kép közül és töltögessem fel egyenként, vagy a webappban. Ha egyáltalán lehetéges. Mert ahogy olvasom, igazából egy 360-as kamera kellene hozzá és az azzal készített videót kell feltölteni és még valahogyan pontos gps adatokat is rögzíteni közben.
Van egy ricoh thetam, de annak nagyon vacak a felbontási még állóképben módban is. Most ezért vegyek új kamerát? Vagy egy droidos telefont?
Ahogy megyünk előre és fejlesztenek, úgy lesz egyre sz.rabb minden. A google maps appot is egyre ritkábban használom, mert csomó olyan dolgot rontottak el benne ami régebben tök jól működött.
Legyél helyi idegenzeteő, járulj hozzá a google térkép szerkesztéséhez! Csak közben kirúgjuk alólad a széket. Sok1000 kép, több10milliós megtekintéssel van már a hátam mögött, úgyhogy szerintem jogosan mondom, hogy a k. anyjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!