Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud olyan alkalmazást...

Valaki tud olyan alkalmazást amivel ha esetleg lefotózók egy karaktert utánna, tudom mozgatni és készíthetek vele rajzfílmet?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok hogy pl a family guyból petert lefotózom és akkir tudom mozgatni és a végén egy kis rajzfilm lesz belőle.. Meg tudok rá szájmozgást rakni meg hangot és saját hátteret is...

2019. jún. 5. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
az animáció készítés egy kicsit(nagyon) bonyolultabb ennél.
2019. jún. 5. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egy olyan programot keresek, amivel elképzelem, amit szeretnék, és megjelenik a programban. Ha léteznének ilyenek, Disney és társainál sokan munka nélküliek lennének.

Vannak programok, amik felkínálnak különböző sablonokat vagy internetről is tudsz venni illetve akár ingyen letölteni is, de egyrészt itt jegyezzük meg, hogy abból már nem rajzfilm készül (mert azt nulláról, kézzel rajzolják), hanem animációs film. Ezt csak azért, hogy a 2d-s vektor karakterek mellé ide lehessen sorolni a 3d-t is, ami kész aranybánya, ha riggelt, sablon modellekről beszélünk. Másfelől azonban, ne várj túl sokat ezektől. Se egyedi dolgot, se csúcsminőséget nem tudsz velük produkálni feltételezve, hogy mindehhez ingyen akarsz hozzájutni, és bele kell törődnőd abba is, hogy az általad megvett/letöltött karaktert rajtad kívül még több száz vagy ezer másik felhasználó is használhatja. Ha csak tényleg nem szánod rá a pénzt, hogy csináltass egy egyedi karaktert egy szakmabelivel - de azt meg nem adják olcsón.

Ez egy kemény szakma, és egyelőre nincs trükk megúszni a sok évnyi szenvedést, ami a velejárója. Még ha veszel is sablon karaktert, maga az animálás már önmagában is egy kimerítő tanulási folyamat.

2019. jún. 5. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!