Mit csináljak ha a tömény nem elérhető a google play?
Figyelt kérdés
Kb 2017ben vásárolt webos LG tv. És annyi a bajom hogyha a google playre megyek azt írja
LG CONTENT STORE
A tartalom nem érhető el
Nincs betöltendő oldal
És egy Ok gomb
Rámegyek hogy frissítés, ugyanezt hozza be.
Pedig szükségem lenne egy alkalmazásra
2022. nov. 13. 14:12
1/13 anonim válasza:
A WebOS nem Android, így nem is támogatja az ilyen alkalmazásokat (a Google Play-ben ilyenek vannak).
2/13 A kérdező kommentje:
Kár. A jellyfin alkalmazás kellett volna.
2022. nov. 13. 14:24
3/13 anonim válasza:
Vegyél helyben. Fél deci barackot sose netről rendelek. 😀
4/13 A kérdező kommentje:
Ahh elírtam a kérdést mást akartam írni
2022. nov. 13. 15:04
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt már néztem, azt írja a letöltés nem támogatott
2022. nov. 13. 15:36
7/13 A kérdező kommentje:
Nem lehetne valahogy azt hogy az apkt letöltöm gépen vagy ezt az alkalmatást, felrakom pendrivera és tvhez rá csatlakoztatom aztán onnan feltelepíteni? Csak az a baj hogy a képeket videókat látja a tv, de néztem videót ezt is valahogy ki lehet játszani
2022. nov. 13. 15:47
8/13 anonim válasza:
Miért nem támogatott a letöltés?
Nem a Content Storeosat kell letölteni, hanem az apk.t és azt feltennni (developer mód kell hozzá)
9/13 A kérdező kommentje:
Huh na és ha jól értem ezt a developer módot be kell állítani tvn? Vagy.. nem annyira értek hozzá
2022. nov. 13. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!