Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha újratelepítem a Windows...

Ha újratelepítem a Windows 7-et, és a telepítéskor formázom a tárhelyeket, akkor a telepítés után kell alaplapot vagy processzort telepíteni?

Figyelt kérdés
Teljesen meg akarom újítani a gépemen a rendszert és mindent törölni akarok. Csak attól tartok, hogy ha mindent törlök, akkor nem fogok tudni csatlakozni az internethez, mert az alaplap, meg ilyenek telepítő CD-je nincs már meg. Vagy teljesen rosszul gondolom?
2022. nov. 1. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:

A win7 serialja legyen meg az aktiváláshoz. Ez vagy a matricán van (ha még nem kopott le vagy ki kell olvasni a meglevő winből.

[link]

2022. nov. 1. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Letöltöd a drivereket és kimásolod pendrive-ra.
2022. nov. 1. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem lesz gondom, ha törlök mindent a gépről?

XP-nél is ugyanez a helyzet? DVD-ről telepíteném.

2022. nov. 1. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Tehát akkor újra:

Ha megvan a serial akkor nem lesz, ha nincs meg akkor lesz.

2022. nov. 1. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:

A serial a termékkulcsot jelenti?

Bocsi, nem vagyok egy nagy informatikus, ezért kérek segítséget itt.

A termékkulcs meg van.

Amikor úgy telepítettem újra, hogy nem töröltem mindent a gépről, akkor nem volt gond.

2022. nov. 1. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális akkor indíts rendszergazdaként power shell-t és írd be ezt:

Export-WindowsDriver -Online -Destination C:\Drivers

Így a c gyökérben lesz egy Drivers nevű mappa - az összes szükséges driverrel.

Amikor pedig újrahúztad, és valamit nem talált meg az eszközkezelő szerint - akkor csak kikeresed a szükséges drivert, és lesz olyan a Típus résznél hogy - Telepítési információk. Erre jobb egérgomb + telepítés-re kattintva egyből tudja a windows telepíteni.

2022. nov. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!