Van egy pc amiben hdd van. Ezen a hdd-n lévő teljes rendszert szeretném tovább vinni egy másik új pc-re amiben mvessd van. Elméletileg működne a klónozás. Csak nem zavar be neki, hogy egy teljesen új gépben működne tovább? Működni fog?
Figyelt kérdés
Azonos gépen már többször klónoztam, de így még nem kellett. Valaki próbálta már? Működik?2022. okt. 22. 19:48
11/15 anonim válasza:
12/15 A kérdező kommentje:
5#!
Köszönöm szépen, de muszáj, hogy legális legyen a cucc :)
2022. okt. 23. 21:52
13/15 anonim válasza:
Mi a probléma még mindig? A 8-as már leírta mit kell tenned.
Itt van képeskönyv szerűen ugyanaz: [link]
- Beszereled a bolti állapotú (üres) M.2 ssd-t a laptopba
- Rámásolod PC-n az iso tartalmát egy ntfs usb-hdd re
- Rábootolsz pcn uefi módban az usbhddre és lementesz a sata hdd-ről minden partíciót az usbhddre
- Átrakod a usb hddt a laptopba, rábootolsz, visszaállítod az M2-re
Kész. Öröm és boldogság. Használod.
14/15 A kérdező kommentje:
#13! Pont az ilyen “építő jellegű” f@szságra nem voltam kíváncsi.
2022. okt. 26. 19:59
15/15 A kérdező kommentje:
#13 amúgy meg, ha normálisan elolvastad volna egyáltalán nincs szó laptopról amit én írtam. Bölcsebb maradtál volna, ha inkább csendben maradsz.
2022. okt. 26. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!