Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Grand Theft Auto 4. Lehet...

Grand Theft Auto 4. Lehet indexelni pc-n? :D

Figyelt kérdés
Hali. PC-n tolom a GTA4et és látom, hogy más kocsik indexelnek. énis tudok a játékban?:D És ha igen, akkor hogy? Köszönöm!
2010. szept. 27. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a játék beállításainál az irányítás menüpontot. Ott fel van sorolva az összes gomb és hogy mit lehet vele csinálni.
2010. szept. 27. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:
De lehet vagy nem??
2010. szept. 27. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ott meg tudod nézni. Ha bent van az irányításoknál akkor igen. Ha nem, akkor nem. De mért olyan fontos indexelni? Anélkül is megy az autó nem?
2010. szept. 28. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Én azt hiszem azért van ez az oldal, hogy feltegyünk kérdéseket amikre kiváncsiak vagyunk, nem pedig a másik lehordása kocka módra...nah mindegy ha nem tud valaki értelmes választ adni "ovis oltás" nélkül adni az ne is válaszoljon...kössz a semmit!
2010. szept. 29. 14:28
 5/6 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok xbox
2011. dec. 25. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
nem lehet -.-
2013. ápr. 20. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!