Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a videomról a video editor feliratot?

Figyelt kérdés

Csináltam egy videot a movavi video editor plus-szal a fotóimból you tubera. Egyfolytában megjelenik középen a video készítő program neve és így szinte élvezhetetlen.

Szép zenét is raktam rá, képváltási effekteket. A képek készítésének valós idejéről és az energiáról amit a fotózás tanulásába fektettem már nem is beszélek.

El lehet azt tüntetni, vagy ez ilyen? Próbálkozzam másik programmal?

Előre is köszönöm az inteligens válaszokat.

2022. okt. 4. 22:33
 1/7 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
92%
megveszed a premiumot, nó móre felíírat
2022. okt. 4. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Igen, fizetsz érte.
2022. okt. 4. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Vagy keresel ingyenesen használható videó szerkezsstő programot. Van rengeteg ilyen amivel ezt meg lehet csinálni. A zenével meg figyelni kell, mert sok jogvédett és a youtube elég gyorsan tiltja, vagy tünteti el a hangsávot.
2022. okt. 5. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Én is azt használom, nagyon jó program. De nem ingyenes, így ha nem fizetsz érte, vagy nincs egy szaki ismerősöd, aki tud crackelni, sajnos rajta marad.
2022. okt. 5. 06:13
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Pl:

OpenShot

Shotcut

Kdenlive

DaVinci Resolve

Ingyenesek, vízjel nélkül használhatóak.

2022. okt. 5. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Okoska, az nem fordult meg a fejedben, hogy azért van rajta vízjel, mert nem ingyenes programoz használsz? Komolyan ilyen nehéz megtalálni és használni egy ingyenes szoftvert?!
2022. okt. 5. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

OpenShot.

Arra, hogy egy PowerPoint-szerű montázst készíts zenei aláfestéssel, bőven megfelelő, sőt, még annál sokkal komolyabb dolgokra is. És ingyenes, szabadszoftver.

A próbaverziós, meg agyonmókolt szoftverekkel nem érdemes próbálkozni, mert általában mindig szívás a vége.

2022. okt. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!