Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetem el a...

Hogyan tüntethetem el a rozsdát az elemes lámpám rugójáról?

Figyelt kérdés
Hogyan tüntethetem el a rozsdát az elemes lámpám rugójáról?

2018. szept. 6. 16:07
 1/7 anonim válasza:
rakd 20%os ecetbe fél órára
2018. szept. 6. 16:19
 2/7 anonim válasza:
Elég ha a talp részét egy körömreszelő vagy hasonló csiszolófelületen párszor áthúzod, csak az érintkezik az elemmel.
2018. szept. 10. 05:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Végén érintkezik csak, de azért én a rozsda ismételt terjedése ellen szoktam használni kontakt spray vagy hasonlókat, de abból is az olajos jellegűt, vagyis ami nem párolog el nyomtalanul.

Műszerolaj is megfelel, vagy akár motorolaj, ami akad otthon.

2018. szept. 10. 08:21
 4/7 anonim válasza:
Akartam énis írni, csak hát az olaj szigetelő. Viszont ahol felfekszik, lehet kinyomja alóla.
2018. szept. 10. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Természetesen az olaj ebben az esetben nem akadály, soha nem volt még ebből gond.

Ez nem olyan, mint amikor a távszabályzók szilikongumijából kiválik a szilikonolaj, ami egy sűrű, ragacsos anyag és ténylegesen akadályozza a lapos felületek érintkezését. Emiatt az emberek még erősebben nyomják, egyre rosszabb lesz. El is kophat és akkor már az olaj kitisztítása sem segít.

2018. szept. 10. 11:35
 6/7 anonim válasza:
De talán az lenne a legidálisabb ha legalvanizáltatná a rugót, így korróziómentes elektromosvezető felületet vinne fel az anyagra.
2018. szept. 10. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy kis nyomat kontakt spray nálam meg szokta oldani a helyzetet.

[link]

2018. szept. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!