Állásinterjún milyen Excel feladatok lehetnek?
Jah, aki excel pivot-ot megtanulja yt videóból az már ért hozzá :'D
Amúgy van olyan munkakőr, amelyhez makrózást kérnek, de nem is úgy hírdetik h alap office ismeretek.
7: Ismerős. Egyszer megkérdezték az Excel egyik vezető fejlesztőjétől (valahol olvastam a riportot), hogy szerinte mi a "haladó excel tudás" errr kb. az volt a válasza, hogy ez nagyon szakterület függő. Mert másképpen használja az Excelt egy mérnök és másképpen egy gazdasági elemező. És szerinte nincs olyan ember aki az Excel összes lehetőségét ismerné, mert senkinek nincs az összesre szüksége.
És mai élmény, állásinterjú Excel (még mindig speciális területen vagyok villamosmérnök és ennek megfelelő szinten kezelem az Excel-t), szokásos feltételes formázás (hogy nekem minek azt nem tudom), pivot tábla (szinten nem tudom, hogy nekem minek). Már majdnem felálltam, hogy eljöjjek, hogy köszönöm de nem égetem magam ilyenekkel, mert nem egymást keressük. /van most állásom, szóval nem az éhenhalás miatt keresek, de hátha valahol kapok jobb fizetést, meg esetleg hamarabb odaérek/. Szintén több éve futó hírdetés (már többször láttam). Mire a HR a díjnyertes kérdése: "és motivációs levelet hozott-e?" mondom neki, én? Minek? Önök keresnek erre a pozícióra 3 éve embert. Szerintem Önnek kéne nekem adjon egyet, hogy miért Önökhöz jöjjek. Erre pislogás, hogy hát ez nem úgy van, mert ... ezt már nem hallgattam meg. Felálltam elköszöntem, hogy további sok sikert a keresgéléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!