Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom eladni a cs:go...

Máté_29 kérdése:

Hogyan tudom eladni a cs:go ládáimat, skineket? Vagy bankkártyára, vagy olyan crypto tárcára szeretném kikérni a pénzt ahol minimális a transaction fee.

Figyelt kérdés
Még nem vásároltam semmit a steamen keresztül, hallottam olyan dolgokat hogy 5€-t mindenképpen el kell költeni, ez igaz? nem lehet kijátszani valahogy?

2022. szept. 17. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen ládákról van szó? Amit ingyenes módban dob a játék szintlépéskor, általában tucatláda és akkora túlkínálat van belőle a piacon, hogy 1 centért sem tudod sokszor 6 hónap alatt eladni (6 hónap után visszavonja a rendszer a hirdetést, és újra fel kell kínálnod). Fegyver skinekből is 3-5 centeseket dob a játék, ezt sem adod el 2-3 centnél jobb áron.

Ebből nem fogsz semmi pénzt csinálni, ha csak ilyen kategóriájú tárgyaid vannak.

2022. szept. 17. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
De a piacon néztem az árakat, ha az alatt felrakom eladni akkor simán elviszik, és nem 1 centet érnek..
2022. szept. 17. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Van olyan láda ami 0.1$-t ér van olyan ami 2$-t ez változó, de ahogy összeszámoltam mindent, kb 10-15ezer ft összejött a sok év játék után..
2022. szept. 17. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Akkor viszont ne sajnáld az 5 eurót rá. Az nem befizetés a semmire, hanem a fiókod egyenlegéhez adhatod és veszel belőle amit akarsz. A raktáradból hivatalosan nem vehetsz ki külső oldalra tárgyakat és nem is tudod eladni pénzért*, ennek a kockázatáért te felelsz, a Steam support semmilyen segítséget nem fog adni ha átvernek, vagy ellopják a fiókod/raktárad tartalmát amikor kétes oldalra lépsz be, vagy épp a kereskedő botokat bannolják és emiatt elveszted a tárgyat.

Amelyik oldal kereskedő botokkal Steam csereként működik, ott is ugyanúgy lesz tranzakciós díj, azaz kevesebbet fizetnek érte mintha Steam piacon adnád el.

2022. szept. 17. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudnál egy oldalt ajánlani ahol pénzre lehet váltani?
2022. szept. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!