Milyen programokat használsz, hogy számítógéped mindig 100%-os hatékonysággal működjön?
Gondolok itt egy CCleaner, vagy valamilyen vírusírtóra.
Mennyire terheled le a pc-t, legyen az HDD vagy SSD, tele szokott lenni, vagy csak ritkán?
Illetve milyen gyakran takarítod a számítógéped, portalanítás vagy processzor újrapasztázás?
Lemezkarbantartó és más semmi..
Minden 10. évben portalanítom.
Linuxot használok, ami eleve nem egy szemetelő oprendszer.
Antivirus igazából nem is lenne szükséges, de azért biztos, ami biztos, egy ClamAV fent van. Tűzfal a beépített van, tökéletesen teszi a dolgát.
Merevlemezből meg mindig szeretek jókorát venni, hogy ne legyek helyszűkében. Takarítani negyedévente szoktam, elég poros helyen lakunk.
Portalanítok ha annyira ráérek mint az állat... ez kb 6-7 évente van, de akkor meg új gépet veszek. Milyen processzor ujrapasztazas ? Mi van?
Régebben használtam vírusirtót meg minden szirszart... azóta se és nincs semmiféle problémám. Inkább azokkal volt...
Ssd 80%-on tele, hdd meg kb 90%-on... változó amúgy.
Igazából ha windows használsz akkor tök mindegy.
Van egy linuxos és egy wines gépem. A Linux még mindig jól megy. A wint azóta kb. 4x vagy 5x tettem újra.
Mind két gép kb. 450-500 ezres árkategória. Nem bóvli egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!