Mennyi különbség lehet ekettő tápegység között?
Seasonic plus gx-650 80+gold és mondjuk Seasonic PRIME PX 650W 80+ Platinum
Esetleg tekercs cicergésre lehet e rá hatással hogy magasabb minősítésű? Vagy még mondjuk ezt is néztem ez már titanium minősítés easonic PRIME TX-650W Titanium
Ha neked a Seasonic plus gx-650 80+gold cicereg, mondjuk egy EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING alatt akkor a Seasonic azzonnal cseréli neked a tápod. De ha mondjuk egy EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA HYBRID GAMING alatt cicereg akkor nem hinném, hogy cserélnék mivel itt a gyártó minimum 750W tápot ajánl. Kérdés, hogy milyen videokártya alatt cicereg a Seasonic plus gx-650 80+gold táp?
Szerintem elég kellene lennie a Seasonic plus gx-650 80+gold táp, de mivel a gyártó minimum 700W tápot ajánl a PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB OC DDR6 videokártyának, így a Seasonic nem fogja cserélni gariba a tápot.
Nincs haverod, akinek 700w vagy nagyobb tápja lenne?
Azzal kellene kipróbálni.
4/
szerintem közel sem eszik sokat az egész rendszer a 450-es táppal anno minden elment tökéletesen most csak a kártya miatt cseréltem a tápegységet és gondolod a 700watt miatt lenne a cicergés mert nem annyi a tápegység? :)
3/
Akkor vissza küldöm elállásban a tápegységet.De ugyan úgy csak másik márkában egy 660 asat néztem ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!