Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell Photoshop cs2-ben...

Hogyan kell Photoshop cs2-ben több képből egyet csinálni? Úgy értem hogy szeretnék egy képcsíkot elforgatott képekből és ezt egy képnek elmenteni! Kérem vki segítesen!

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem magyar verzió van, itt "Fájl -> Automatizálás -> Kontaktlap II"-ként érhető el ez az opció, belövöd a mappát amiben a képek vannak, beállítod oszlopszámnak a képek számát, sornak 1-et, aztán hajrá.. lapméretet meg nyilván ahogy érzed.. elforgatást meg nemtom hogy érted, van egy olyan checkboxja a párbeszédpanelen hogy "Elforgatás a legjobb kitöltéshez", de ha nem ez lenne a célod akkor azt ajánlom hogy először forgasd be a képeket ahogy szeretnéd, akár PS-be, vagy akár ACDSee is megtudja csálni, hogy a kijelölt fájlokat befordítgatja neked, aztán azokra mehet a Kontaklapozás.. na sok sikert, remélem tiszta a dolog..
2008. dec. 22. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Rétegenként berakod a képeket, és minden képet kijelölsz (nem kell szőrözni, mert ugye külön rétegben vannak), ctrl T, és ott tudsz forgatni. Végül a rétegek eszköztárban a rétegek egyesítése, ott elmented JPG formátumban, de szerintem mentsd el PS formátumban is, még szükséged lehet rá.
2009. ápr. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!