Van olyan ingyenes program (ami nem vírus, azzal már találkoztam...) és android telefonról (Xiaomi A2 lite) tudnék vele adatokat lementeni?
Figyelt kérdés
1 éve betört a kijelzője, vettem új telefont, közben elfelejtettem a lezáró kódot. Valamennyire kezelhető lenne a kijelző, de már nem tudom a mintát. H Pinkód nem volt beállítva képernyő feloldásra. Nincs benne SD kártya, a telefon memórián viszont van 4-6 GB kép, amit szeretnék lementeni. Van erre valamilyen lehetőség? A hard reset nem megoldás, oké hogy felold a telefon, de a lényeg a képeken van. Köszi2022. szept. 13. 17:58
1/3 SIDLER22 válasza:
"közben elfelejtettem a lezáró kódot"
"oké hogy felold a telefon"
Most akkor melyik? Fel tudod oldani vagy nem?
Ha nem tudod akkor adb-vel le tudod menteni a képeket. Már ugye ha engedélyezted a fejlesztői beállításokban.
Esetleg vidd el szervízbe ha annyira fontosak a képek. Ők biztos ismernek cégeket akik pár tízezer forintért lementik neked ezeket az adatokat.
Ha fel tudod akkor meg send-anywhere el át tudod küldeni a képeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Az "oké hogy felold a telefon" a hard resethez tartozik, és nem az a cél hogy a telefont tudjam használni, hanem az hogy a képek meglegyenek
2022. szept. 13. 19:42
3/3 A kérdező kommentje:
köszi az adb ötletet, megróbáltam, de azt írja nincs eszköz csatlakoztatva, azt gondolom, nem volt bekapcsolva a beállítás...
2022. szept. 13. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!