Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Deezer a kezdőlapon miért...

A Deezer a kezdőlapon miért írja ki, hogy próbáljam ki a prémiumot?

Figyelt kérdés

A prémium csak egy hónapig ingyenes. A bankszámlát terheli. Nekem az anyukám dönti el, hogy mire akar előfizetni.

A UPC-n megszűnt az analóg adás. A TV csak monitorként használható. Az ember ahány helyiségben akar tévét nézni, annyi set top boxra kell előfizetni.

A reklámblokkoló teljesen jól működik a Spotify-on is meg a YouTube-on is.

2022. szept. 10. 22:14
 1/9 Szirty ***** válasza:

Gondolom azért írja ki hogy próbáld ki a prémiumot, mert a deezer egy szolgáltatás amit valakik üzemeltetnek és gondolom bevételhez szeretne jutni cserébe.

Ennek egyik módja az ha a szolgáltatást igénybe vevők fizetnek érte.

Mellesleg azt se értem igazán hogy ez a kérdés egyáltalán hogy merült fel...

2022. szept. 11. 08:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert a próbaidőszak csak egy hónapig ingyenes. Ráadásul fizetés mód kiválasztása nélkül a prémium nem próbálható ki.
2022. szept. 11. 10:44
 3/9 Szirty ***** válasza:
Leegyszerűsítem: Azért írja ki hogy próbáld ki a pérmiumot hogy fizess!
2022. szept. 11. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Meg akarnak győződni róla, hogy fizetőképes vagy, de nem vonnak le semmit a próbaidőszak alatt.

Ha nem mondod le a lejárat előtt, akkor levonják az 1 havi díjat, amikor letelt a próbaidőszak.

A Sporify, UPC nem tudom hogy jön ide.

2022. szept. 11. 12:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Válasz 4-nek: A Spotify-on és a YouTube-on is van prémium. Anyukámat nem érdekli a prémium. Ahova járok, ott már 2004 augusztusa óta nincs munka. Ha a UPC-n nem szűnt volna meg az analóg adás, akkor még ma is azt a néhány csatornát nézném, melyek bejöttek az analóg csomagban.
2022. szept. 11. 13:00
 6/9 Szirty ***** válasza:
Én megértem a problémádat és sajnálatos hogy így jártál de nem tartozik az üzleti szempontok közé.
2022. szept. 11. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Jelenleg a Deezer kerüli az uBlock Origin-t. Ráadásul a reklám angol nyelvű.

A prémium meg olyan, mint ha szembejönne velem egy idegen ember, s tőlem kérne pénzt.

2023. jan. 29. 08:53
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom, hogy ez a szöveg mit jelent. Van olyan, hogy Google fordító. Oda be tudom írni a szöveget. Igaz, hogy van olyan, hogy hangalapú keresés, de az csak a mikrofonba bemondott szöveg alapján keres, ráadásul 10 másodpercnél hosszabb szöveget nem lehet hangalapú kereséssel keresni.

Hibásan kellett beírnom a linket, hogy elküldhessem a kommentet. Helyesen: nem 4shaed, hanem 4shared.

2023. febr. 12. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Elmondja mit tud a szolgáltatás ha előfizetsz rá, egy sima reklám. Ahogy Spotify-on is ha ingyenes módban hallgatod (reklámblokkoló nélkül), akkor időközönként berak egy reklámot.
2023. febr. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!