Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Word programot...

Microsoft Word programot egyik gépről a másikra át lehet rakni?

Figyelt kérdés

A régi laptopomon az újabb Word volt, de mikor vettem új gépet, az üzletben még 2007-eset rakták rá.

Van arra megoldás hogy az egyik gépről a másikra valahogy átrakni az újabb verziót?

Vagy csak megvenni tudom?

(A korábbi gépre amúgy egy ismerős rakta fel valami munkáért cserébe amit apukám csinált neki.)

2022. szept. 4. 06:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. szept. 4. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Ha más megoldás nincs, az egész meghajtót talán lehet klónozni. Ehhez ki kell venni az új gépből, beletenni egy USB-adapterbe, összekapcsolni a régi géppel, és azon futtatni egy klónozóprogramot. Hogy pontosan milyen adapter kell, ahhoz tudni kéne, milyen meghajtó van az újban. Lehet pl. 2,5"-es, vagy M.2 SSD.
2022. szept. 4. 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem portable program, szükséged lesz az Office telepítőre.
2022. szept. 4. 07:35
 4/12 CspCsj ***** válasza:
100%

Gyorskeresésre a hivatalos Office telepítők:

2021-es: [link]

2019-es: [link]

2016-os: [link]

stb.

Az aktiváláshoz és használathoz termékkulcs kell.

2022. szept. 4. 11:03
 5/12 CspCsj ***** válasza:
100%

Most nézem, hogy az első linknél kimaradt egy "S" az elején, és biztonságos kapcsolat nélkül külön klikkelésre indítható csak a letöltés, - így egyből indul:

[link]

2022. szept. 4. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:

CspCsj nyilván nincs termékkulcs (2. voltam)

("A korábbi gépre amúgy egy ismerős rakta fel valami munkáért cserébe amit apukám csinált neki.")

2022. szept. 4. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

A 2007-es Office teljesen jó.

Ez volt az utolsó verzió, amit nem kellett aktiválni, elég volt a termékkulcsot beírni, és ment.

Az újabbakat aktiválni kell, és sajnos a legtöbben et egy crack-el vagy aktivátorral teszik meg, aztán csodálkoznak, hogy valami balul sül el.

(Pl. nem megy valami a gépen, eltűnnek adatok, "feltörik" a fiókjaikat, stb)

2022. szept. 4. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Az Office 2000 volt az utolsó, amit nem kellett online aktiválni.

[link]

2022. szept. 4. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Nekem 2007 van, és nem egyáltalán nell aktiválni. Felrakom, és mindenféle aktiválás nélkül is együttműködik a Microsoft Update-tal is.
2022. szept. 4. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:

*Egyáltalán nem kell

Ahogy a korábbi 2003-ast sem kellett, illetve a Windows XP-t sem.

Évekig használtam ezeket online aktiválás nélkül (Office 2007-et azóta is) és soha nem kért egyik sem semmilyen aktiválást.

MS fiókban nincs a termékeim között (Windows 10 és Office 2019 ott van, de utóbbit két nap után töröltem).

Telepítőbe beírom a kulcsot és kész.

Utána az Update is működik rajta.

Nincs crack, semmi ilyesmi, csak megy és kész.

A 2010-es és újabb viszont már tényleg "nyavajog" ,hogy aktiváljam, és az nem is hajlandó korlátok nélkül működni addig.

A wiki valóban azt birja, hogy a 2000 volt az utolsó, azonban a személyes tapasztalataim mást mondanak.

2022. szept. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!