"Az Outlook programot Microsoft Exchange-kiszolgálóhoz, illetve internetes vagy más e-mail kiszolgálóhoz való csatlakozásra állíthatja be. Szeretne e-mail fiókot beállítani?" Itt mire menjek rá?
Be lehet később is hozzá e-mailt állítani?
Elvileg a freemailes emailcímemre küldtek egy táblázatot, de outlook-ban akarja megnyitni. A freemailembe még be vagyok lépve, hogyan tovább?
Megnyitja úgyis, ha nem állítok be e-mailt hozzá, később még vissza lehet térni ehhez? Akkor is meg tudja mutatni nekem a fájlt?
Kell még valamit beállítani, pl e-mailcímet, felhasználóifiókot, hogy meg tudjam ezt az e-mailt nézni? Amit egy Outlook-os linkkel küldtek?
Előre is köszönöm.
Nincs még Outlook-fiókom, a freemailes ímélcímemben kaptam egy linket,hogy menjek rá. Hivatalos cég, tehát az oké. A fájl kiterjesztése "ics"
tehát:
.ics
Gondoltam, hogy amíg nem jön válasz,addig bezárom. Most ezt írta ki:
"A Microsoft Office Outlook 2007 még nincs teljes mértékben konfigurálva ezen a számítógépen. Biztosan kilép a varázslóból?"
Azért az Outlookhoz társítja, mert annak van beépített naptára, és az .ics egy naptárformátumú fájl. Eléggé szétszórtad a problémát (legalább 3 kérdésbe), szerintem a másik két kérdésnél leírtam mit tudsz csinálni.
Az, hogy valaki .ics formátumban küld táblázatot, azért kicsit gyanús. Hacsak nem valami határidő-naplószerű dolog és a táblázat a naptárat jelentené. Táblázatot Excelben (.xlsx) formában szoktak szerkeszteni és küldeni, esetleg még Wordben (.docx).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!