Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a gond, ha más DNS...

Mi lehet a gond, ha más DNS kiszolgálót használok?

Figyelt kérdés

Van erről már 2 kérdésem, de most újra, egyszerűsítve.

Beállítotam a Google DNS-t a routeren és az adapterbeállításoknál is.

A router be van konfigurálva, 5ghz, és el van rejtve. Nem tudom, mennyi köze lehet hozzá.

A kérdés egyszerű: Mi(k) a gond(ok)?

2017. júl. 18. 18:09
 1/5 A kérdező kommentje:

Na, a problémát meg kihagyom, az is egyszerű.

"Nem azonosított hálózat" és nincs net. Semmi sincs.

2017. júl. 18. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, hogy egy hálózat és router reset rendbehozza, megy a konfigurálás, és tök jó minden, de ha lehetne, más DNS kiszolgálót használnék. UPC-nél vagyunk, és a router is az.
2017. júl. 18. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Na, megoldottam, és minden működik, de ha valaki erre járna, akkor egy dolgot megválaszolhatna.

Mi az oka annak, hogy a telefon nem képes "Hálózat hozzáadása" megoldással 5gHz-es hálózathoz csatlakozni? Mert el szoktam rejteni az SSID-t, hogy ne lássák. Ha láthatóvá teszem, akkor viszont megtalálja a telefon, és kapcsolódik, és működik rendesen, gyors, a Speedtest lényegesen jobbat mér, mint 2.4gHz-en.

2017. júl. 18. 19:22
 4/5 Hominida ***** válasza:
Köszönjük. :-))
2017. júl. 18. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mer' mondjuk a telód nem komálja még az 5GHz-es frekit? Minek elrejteni? WPA2-t, már nem egyszerű feltörni, aki meg akarja úgyis megtalálja, ha közzéteszi az nevét, ha nem.
2017. szept. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!