Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Asztali gépből ssd-t átrakva...

Asztali gépből ssd-t átrakva laptopba nincs wifi?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, merész vagyok. De elbontottam az asztali gépem az SSD-t meg bevágtam a lenovo laptopomba és csodák csodájára bebootol és megy. Viszont nincs ugye lent a kis sávos wifi ikon mivel az asztali gépnél lan kábelről ment a net. Tudok utólagosan wifi jelet fogadni a laptoppal?

Csak legvégső esetben tenném fel újra a winfost próbálom elkerülni. Köszi,

2022. aug. 14. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

A gyártó oldaláról leszeded a laptop alaplapjához tartozó drivereket, és feltelepíted.

Mondjuk ez így ebben a formában a jövőben elég durva hibákat okozhat. Egy tiszta telepítés itt nem ajánlott, hanem kötelező.

2022. aug. 14. 12:30
 2/8 CspCsj ***** válasza:
79%

Wifi driver kell.

Először, ha a laptopba tudsz LAN kábelt dugni (és LAN drivert nagy eséllyel alapból felismer), akkor szerintem fel fogja tenni automatikusan.

Ha nem tudsz, vagy a LAN kábellel sincs net (LAN driver is hiányzik), - akkor egy internetre kötött gépen letöltöd a laptop modellnek megfelelő LAN/WLAN driver-eket (esetleg telefonról USB-s netmegosztással is megpróbálhatsz netre kapcsolódni), majd pendrive-on átviszed a laptopra és telepíted.

2022. aug. 14. 12:33
 3/8 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt a Lenovo támogatási weboldala:

[link]

2022. aug. 14. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nem akarok tiszta telepítést mert ez egy stabil win 7, működik rajta a google chrome. Amiket most telepítene az ember hiába veszi meg pénzért egyik sem működik stabilan mert nincs rá támogatás és csak mozziláva megy.

2022. aug. 14. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT pedig nehezen fogadta el a meglévő rendszer de telepitettem rá wifit és most fut annélkül h ujratelepitettem volna XDDDD lol köszi mindenkinek a hepeet
2022. aug. 14. 17:52
 6/8 A kérdező kommentje:

NA ujra raktam mégis csak hátha gyirsabb lesz

NAGY HIBA VOLT sokkal jobban ment a jövevény rendszerrel

most felraktam a google chromet: Ön kapcsolata nem privát :)

Kva rohadt büdös életbe. Megpróbálok letölteni régi chromet 65-ös verzió jó lesz?

2022. aug. 17. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
65 össel is ön kapcsolata nem privát XDD térden könyörgöm vcalaki segitsne már hogy a büdös tetves fszomban tudok 2022 ben win 7 el google chromezni?XDDDDDDDDDDDDD
2022. aug. 17. 18:45
 8/8 CspCsj ***** válasza:

Az első videotalálat talán...

[link]

2022. aug. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!