Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen program szükséges...

Milyen program szükséges ehhez a feladathoz?

Figyelt kérdés

z lenne kérdésem,hogy hogyan készül egy dvd film?arra gondolok,hogy amiket meg lehet venni újonnan,milyen anyagból dolgoznak amikor DVD minőségű filmet csinálnak?a másik kérdésem a lényeges,hogy van egy filmem ami tvrip fájl,és hát elég gagyi a minősége homályos a kép a hang viszont nem rossz a hang,és arra lennék kíváncsi,hogy milyen művelet kell ahhoz,hogy szebb legyen a kép,vagy ezt egy sima otthoni géppel nem lehet megcsinálni?

előre is köszi a válaszokat.

2010. szept. 23. 17:38
 1/3 yuda ***** válasza:
Első részét a kérdésednek nem is igazán értem (szerintem te sem tudod mire vagy kíváncsi, filmet nem hiszem akarnál készíteni): azt kérdezed a gyártó alapból milyen programmal dolgozik? -ez filmes szakma-szerintem kevesen tudják . . . második részéhez, hogy javíts fel rossz minőséget? sehogy.-azt nem lehet. Próbálj keresni jobb minőséget belőle, mást nemigen tudsz vele kezdeni.
2010. szept. 23. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:

mit nem lehet ezen érteni?

jó akkor leírom úgy,hogy érthető legyen,van egy filmem amit ezer éve kerestem,megtaláltam de gagyi a minősége,és szeretnék belőle dvd filmet csinálni,hova vigyem milyen gyárba vagy kihez?jogok kellenek ahhoz,hogy DVD filmet csináljanak? ki dönti el,hogy készül e a filmből DVD vagy sem?mert amit kerestem filmet francia meg spanyol DVD készült belőle,de angol vagy magyar miért nem?

2010. szept. 24. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz meg evvel a programmal ha jó géped van, Pinnacle Studio 14 HD Ultimate.
2010. szept. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!