Windows update. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Megnyitom, kiírja: Hiba történt, Próbálja meg később újból megnyitni a gépház alkalmazást. Már két hete folyamatosan igy megy.Win10 21H2.A gépházban minden más működik, csak a frissítés nem!2022. júl. 26. 14:14
1/5 Szirty válasza:
Én örülnék neki. Kiirtani se tudtam a WAU-t.
Hiába a csoportházirend, a szolgáltatás tiltása, az ütemezőből valókitiltása.
Igaz nem frissít, de folyton elindul a szolgáltatás... :-/
2/5 anonim válasza:
Örülj neki, de azért a biztonság kedvéért tiltsd le (start menü -> szolgáltatások -> windows update), nehogy egyszercsak mégis sikerüljön! A Win10 frissítései többet ártanak, mint használnak. Jó esetben a több ezer biztonsági rés közül egyet betöm egy frissítés - de erre sincs más bizonyíték, mint a Micro$oft szava -, de közben lassítják a rendszert, bugokat okoznak, rosszabb esetben úgy tönkreteszik a rendszert, hogy csak a formázás és újratelepítés a megoldás.
3/5 anonim válasza:
Windows10-et használok évek óta kettő gépen. Minden frissítés telepítve. Soha semmilyen probléma nem volt a frissítés után.
Hivatalos ez a windows? Honnan töltötted le a telepítőt?
4/5 Szirty válasza:
Használok Win10-et. Szinte minden frissítés szivatás.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek írok. Eddig és most is jól működik a rendszer, a frissítésekkel
eggyütt. Microsoft oldalárol letőltött telepitéssel, aktiválva. Időközben telepitettem Bitdefender programot,nem az kavarhat be?
2022. júl. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!