A windows 10-em második telepítés után is előhozza azt hogy laggol az egér mintha blinkelne, a hang ugrál játékban/videókban a jaték az meg 45-50 fps körül ugrál. Mi okozhatja a problémát?
Ha normálisan megy akkor 150+ fps (amit lockolok rivatunerrel 60-ra). (van hogy normálisan müködik)
Új alaplapot vettem gigabyte b450 és ryzen 5 2600 nagyon jól mentek a játékok ameddig nem kezdte ezt persze nem sokáig mert újraindítás után jelentkeztek.
Windows 7-en nem tudtam mindent feltelepíteni normálisan gondolok itt directx-re és hasonló dolgokra, sok minden igy nem indult el ami régen igen.
Nem szeretnék váltani win7 vagy 8.1 is jó lenne de valahogy nekem nagyon trágya ez a win 10.
Az egyetlen problémám hogy 8.1-re nincs chipset driver a gyártó honlapján csak 10 és 7.
Egy windows telepítő videóban azt olvastam a komment szekció alatt hogy fel lehet tenni a 10-es chipset drivert is nem tudom mennyire müködne.
Bocsánat a velős írásomért próbáltam sok mindenre kitérni, lehet elég kusza lett.
Ha valaki tud érdemben válaszolni (nem mellesleg elolvassa a problémámat) annak megköszönném.
Fenét a win 10 Valami fostos driver probléma. az amd nél a proci ok, de a vaga fos. ez avn. Ha nem akarsz szopni mindig valamivel eladod, és veszel egy nvidiát. érdekes, nekem nincs semmi gondom 5 éve a win10 el. Olvas fórumokat, az amd kártyái szarok.
jöhet a lepontozás fogyatékosok .. :D
Tény hogy az AMD vga driverek olyanok amilyenek de okosba manuálisan telepítve nem kell a bugos vezérlőprogram miatt aggódnod. Annyira azért nem szar az az AMD te tény hogy felső kategóriában csak nvidia már csak fogyasztás és teljesítmény tekintetében is. :)
Anno mikor megvettem jobban megérte teljesítményben és árban az rx570 mint a gtx 1060, annyi hogy többet fogyaszt.
akkor miért kérdezel ha "okosba" lehet mókolni vele? :D Csináld meg és élvezd a gondtalan játékot :D
Fosadék szarok. 25 éve nem tudnak rendes drivereket írni. Ne abból indulj már ki, hogy mindenki szeretne belemélyedni a megoldások keresésébe. az alap az lenne, hogy felrakok egy drivert és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!