A laptopon (win10) C: dir parancsra azt írja "File Not Found" akkor az azt jelenti tönkrement a gépben valami?
Már sok éve használom a Asus win 10 laptopot, van benne HDD és SSD is
C: az SSD
Ma csak úgy felraktam egy régebbi lemezes játékot amihez feltelepített egy Adobe playert.
A játék telepítésénèl jelzett valami hibát, de mikor elindítottam akkor valamit angolul kiírt és volt egy (yes/no) lehetőség ahol yes-t nyomtam. Majd csinált egy újraindítást.
Ezután el sem indult a gépem sehogy.
Nézegettem megoldásokat és volt egy olyan ahol a C: dir meg D:dir parancsot használják D-re mutatja azt ami rajta van, a C-re meg ezt írja:
Volume in drive C is Rendszer számára fenntartott
Volume Serial Number is XXXX-XXXX
Directory of C:\
File not found
Első kérdésem: van másik PC-d,aminek van internet-elérése?
Vagyis nem teló!
Első lépés, töltsd le ezt: [link]
Második lépés, ezt is: [link]
Ha a Hiren's boot-ot ZIP-ben kaptad, csomagold ki.
Ezután kell egy pendrive, dugd be. Telepítsd az Anyburn-t, majd indítsd el. Klikkeld a "Rendszerindító USB létrehozása"-t. Itt jelöld ki a letöltött, vagy kicsomagolt Hiren's boot-ot, és írd meg vele a pendrive-t.
Ezután állítsd át a problémás gép BIOS-ában a boot sorrendet úgy, hogy az USB legyen a legelső. Dugd rá a pen-t, és bootolj be róla. Van egy csomó DOS eszköz, de választhatsz egy Win7-et is.
Kapsz egy pendrive-ról futó win7-et. A többit már rád bízom.
Ha gondolod, töltsd le ezt is, és telepítsd a "mobil" win7-re:
A "partíció helyreállító varázsló" sokat segíthet! Balra, fent.
Köszönöm a segítséged!
Megpróbálkozom vele.
"de elkanyarodtunk a kérdéstől"
Talán mutasd képekben hogy mi a problémád ha már leírni nem sikerült...
#19-nek:
Nem titkolódzik.
Mindössze kiszűrte, hogy kitől várhat értelmes választ.
(na jó, ez azért tényleg durva volt XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!