Próbálta már Marvels Guardians of the Galaxy játékhoz a magyarítást ami vagy 20gb és a runtime mappába kell rakni?
Nekem sehogy sem magyarítja le a játékot gépi magyarítósok csinálták a fordítást.
Bocsánat a címbe nem lehet beleírni,hogy valaki :)
Facebook csoportban vannak a fordítások bár valaki elkezdte feltölteni egy oldalra.
A leírásban ennyi van
"A "runtime" mappa tartalmát bemásolni ide és felülírni a file-okat- > Marvel's Guardians of the Galaxy\runtime\
Hybrid Fordítás 2022.04.19"
20gb nyi cucc amit be kell másolni.
5/
Ki akartam próbálni a játékot,hogy esetleg érdemes lenne e megvenni de leírásban magyarításnak nincsen verzió szám ha csak nem valahogy a dátum játékból meg már két verziót letöltöttem
7/
írtak valami változtatást de azt hiszem ugyan azt mint a txt ben,hogy melyik dátummal változott.Megpróbálom mégegyszer megkeresni facebook csoportba de úgy emlékszem semmi jelentős info nem volt.
Na megtaláltam azt írja steames verziószámoshoz van nekem az volt fent 0.1.0
Most azt írja oroszul maradt részek javítása lehet oroszra kéne állítani a nyelvet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!